Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ech gdybym tak był poetą i obdarzony był telentem albo choć czasem był natchniony ...to bym napisał wiersz a zamiast kasku nosiłbym kapelusz dokoła szyi szalik zamaszysty a za kufajkę miałbym pelerynę wielgachną czarną zajebistą a wokół bioder miałbym wieniec z bab co robią zwiewne ruchy łase zmysły by wzniosły ciało hen do nieba tylko skąd na to wszystko miałbym kasę? P.S. Złamałem hasło Bezeta, co mi zablokował Edycję, haha!macie resztę mego dzieła.
Roman Bezet Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Marzenia ściętej głowy! Absolutnie na NIE! dyg b
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 To jest dopiero pierwsza zawrotka, walnę zubróweczki, to zobaczysz, Krav Maga!
M._Krzywak Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehehehe, marzenia ściętej głowy :)
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ...to bym napisał wiersz z zakrętem. Panie Stefanie ładnie to tak swoje talenta skrywać i tak gładko kłamać po poetycku ? Wszyscy wiemy co i jak,to się nie będę rozwodzić (?) i tylko serdecznie pozdrowię. EK
Roman Bezet Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Ewo! takie rzeczy! no, Pani wybaczy, ale - ;))) dyg b
Cassiel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 To nie nadaje się do działu 'Warsztat' - profanacją jest takowy banał wrzucać do 'Z'. Z uszanowaniem! Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 no.... tu ten pies się zakopał Pozdrawiam ! EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Wybuksowałem drugą zawrotkę, cudeńko!
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inżyniera los okrutny, poeci to mają życie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Ewo! takie rzeczy! no, Pani wybaczy, ale - ;))) dyg b Trzymaj Roman władzę, weż mnie do grupy, załatwimy Sanorywina.
M._Krzywak Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 druga zwrotka zajebista !!! :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Postanowiłem, za Twoim przewodem, uprawiać tylko zajebistą, czystą, bezecistą.
M._Krzywak Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Postanowiłem, za Twoim przewodem, uprawiać tylko zajebistą, czystą, bezecistą. i tak trzymac ! ale to nie te wiersze, co miałem przyjemnośc czytac wcześniej, musimy poważnie o tym porozmawiac przy tym winie :)
Dora Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do tego miotła i mógłbyś udawać Harrego Pottera pozdrawiam :)
stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 albo szklane oko i Pan Kleks jak nic!
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ech gdyby tak bush miał ropę w ameryce to by i saddama nie rozkradł a pan panie stefanie jak rycerz wszak inżynieria poety nieprosta ..... Ps też zajebistą pelerynką bym nie pogardził Pozdrawiam Jimmy Jordan
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Postanowiłem, za Twoim przewodem, uprawiać tylko zajebistą, czystą, bezecistą. i tak trzymac ! ale to nie te wiersze, co miałem przyjemnośc czytac wcześniej, musimy poważnie o tym porozmawiac przy tym winie :) Jasne.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 No ludzie, to jest granda, Bezet mi zabłokował edycję mego wierszyka, a ja chciałem dopisać 3 zawrotkę. Bogdan, proszę Cię bardzo.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Nie moge ani podziekować za Wasze opinie, ani polemizować, ani dokończyc wierszyka. Bezet zablokował. Cenzuruje to co piszę, nawet to co teraz czytacie, to nie jest fair, przecież nie chodzi mi o nagrordę. Zróbcie coś.
Rekomendowane odpowiedzi