Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgroza- Dział "Z" zasypany konkursowiczami!

Eugen De

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Zobaczyłem, że jak się uderzy nozycami w stół, to zwykle nożyce się odzywają! Otóż sprawdziłem,że to Pan jest inicjatorem "owego konkursu". Nie pochwalam tej inicjatywy. Dowcip dowcipem, ale generalnie ta inicjatywa sprowadza się do pisania "tanich rymowanek". Zakłądając ten post nie myslałem o Panu, nie wiedziałem, kto jest autorem tego pomysłu, ale teraz wiem i jeszcze raz mówię: NIE

Eugen De.;
Wiszę na haczyku częstochowskich rymów,
- czy mnie to ma bawić - ty mi o tym nie mów;
w każdą się konwencję dla śmiechu wpisuję,
śmiech, ten skarb beztroski, chwalę i szanuję!

Ostatni tydzień karnawału pan traktuje jak ostatni dzień przed Apokalipsą,
jest czas zabaw i czas pracy, czas krotochwili i czas medytacji - proszę zatem: nie wpadajmy w skrajności, czasami warto się uśmiechnąć, bez obawy, że uśmiech zrobi z nas od razu durni. Powaga właściwa pogrzebom, na weselu jest rażąca. POZDRAWIAM, to minie, jak wszystko! J.S.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Panie JAcku! Śmiać się, oczywiście nawet z siebie! Ale smutno mi się na duchu robi jak czytam niektóre "rymowanki" autorów, których znałem i chciałbym znać z ich prawdziwej strony(?!) czyli z dotychczasowej twórczości jaką zamieszczali na forum. To tyle. Pozdrawiam.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Kiedyś, kiedyś, kiedyś..., a gdyby teraz Pan wystawił "krotochwile" w kościele!!!!??? Już widzę najazd krucjaty mohairowej! Pozdrawiam.
Czyli co? Mamy okiem tv_rwać słuchając rozmów o. dyrektora z naznaczonymi władzą księży_ca?
Jak widać wlaściciel portalu nie wkroczył z kałachem w zębach jako Rambo.
Widać, że wiele Pan rozumie, tylko jakoś się chyba w tym poście naplątało: mięta z kwasem.
Jakby co - to liczę na pana wkład w "odbudowę" Z-etki, od środy, od pierwszego (nie lepszego) ;)
pzdr. b

Panie Romanie - ja nie jestem osobą stadną! Niczego nie robię na zawołnie! Nie odbudowuję na hasła! Nie biorę udziału w konkursach! Po prostu piszę, albo nie, pisze jakieś tam wiersze, teraz uczę się pisania haiku, ale wszystko bez żadnego społecznikowstwa!Pomalutku! Pozdrawiam.

Aleś ty się Eugen ciśnieniowy zrobił... Widzisz przy tych wierszach dopiesek "konkursowy"? Jak widzisz, a koncepcja Ci nie leży, to nie czytaj.
A czytając wiersze konkursowe, zauważyłem, że tak naprawde to tam same amatorszczyzny i ŻADEN nie może się równać z debiutem Anielicy Śmierci, albo Espeny Sway. Sory dziewczyny, ale początki miałyście rekordowe:). Pocieszam tylko, że idzie coraz lepiej:). Zmierzam do tego, iż my wszyscy, którzy na codzień radzimy, kiedy mamy napisać jak bardzo poczatkujacy okazuje sie, ze nie wiemy, co czynia arcydenne dziela tak arcydennymi.
niewiele wiemy.
mnie to uczy pokory i daje do myslenia.
pozdrawiam

Pytanie jest w zasadzie do Bezeta, czy jak mu tam. Kto to jest Eugen De, czy jakoś tak. Szukałem w internercie i napisalo "any items" , to chyba po angiesku albo po amerykańsku, czy w ORGu mamy tłumacza języków obcych, bo chciałbym się ustosunkować do wypowiedzi czytelnika. Z poważaniem.