M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Czytam, pisze, rozmawiam, wspominam teraz już szukam dziur w chodnikach zdartą gitarę pokrywa kurz dziewczęta, ogniska, wina dociera nieraz ze szczytów gór tatrzańska legenda Tetmajera tej dziwnej przeszłości oddaje hołd temu, co nie umiera… Niewiele tak teraz potrzeba mam Raj z obietnicą wieczności borów Tucholskich podmokły grunt bieszczadzkich lasów szelest cichości jedna dziewczyna i jedna wina to wszystko, co dzisiaj zostało i czytam, pisze, rozmawiam i myślę, że to niemało...
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Pozwoliłem sobie jeden wierszyk zamieścic w tym dziale :) Mam nadzieje, że nie zostanę za to zniszczony aż tak bardzo.
Dora Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ absolutnie, a jakby coś to kijem pogonie ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WIERSZOBICIE panie z tym tekstem pan pomylił porty pustosłów od początku straszy nudą to chyba jakieś głodne koty nabazgrały nie wiedząc czy komedia to czy dramat depresje kwiczą niczym didaskalia dezynwoltury żałość manieryczna poszukaj pan pod kioskiem z piwem frazy a rytmów gdzieś na wiejskim wysypisku w encyklopedii szukaj pan przenośni powinna być gdzieś w okolicy em ogólnie jest w całości przejechany słowa nie radzą z myślą myśli zaś tu nie ma może na deski kabaretu w gminie albo na końcu powiatowej prasy jak pan napisze wiersz a sporo czasu minie niech pan to schowa dobrze gdzieś w szufladzie By Stephen Ruynsky
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WIERSZOBICIE panie z tym tekstem pan pomylił porty pustosłów od początku straszy nudą to chyba jakieś głodne koty nabazgrały nie wiedząc komedia to czy dramat depresje kwiczą niczym didaskalia dezynwoltury żałość manieryczna poszukaj pan pod kioskiem z piwem frazy a rytmów gdzieś na wiejskim wysypisku w encyklopedii szukaj pan przenośni powinna być gdzieś w okolicy em ogólnie jest w całości przejechany słowa nie radzą z myślą myśli zaś tu nie ma może na deski kabaretu w gminie albo na końcu powiatowej prasy jak pan napisze wiersz a sporo czasu minie niech pan to schowa dobrze gdzieś w szufladzie By Stephen Ruynsky przyganiał kocioł garnkowi...
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Każdy bejsbolowy kij ma dwa końce.
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mam zamiaru upierac się, że to arcydzieło, ale... (kiedy na te kije ?)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Serio: chciałbym w Lesie Księżnej w naszej piramidalnej willi, zorganizować weekend poetycki, gdzieś w okolicy majowego weekendu. Podeprzyj.
stanislawa zak Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 pode-przyj?kto rodzi? i co rodzi? ech młodzi na bezecikowe czekają w lesie wielkiej księżnej?
stanislawa zak Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 podpierać szto-(do)ły? czy szczany?he he jak w środku maja to kto wie?na początku nie!
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł jest świetny, jak tylko moje rodzinne podmioty domowe zezwolą, to przybywam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak na mój gust Michale, to takie wiersze możesz pisać stale. Pozdrawiam ślicznie :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 droga Alu w każdym calu lubię Ciebie jestem w niebie kiedy czytam Twoje kredy
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Stefciu, a Ty co? Czekam na wierszyk konkursowy :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Poczytaj wyżej albo niżej Aluniu.
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. np. takie "wierszobicie" - wbite u mnie z powodu adoracji mej osoby przez piekne kobiety :) Przyuważył i pozazdrościł... Co za Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi