Tali Maciej Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 była wyjątkowa jak z fotografi wypłowiałej przemijaniem, jej długie czarne kręcone zęby też miała śliczne garby skoliotyczne jak u dzwonnika z Roter Dam damą była mówię wam delikatnie sapała wygiętym nosem bawiąc się przy tym falowanym włosem poznałem ją na wiejskiej dyskotece, podpierała płot garbem, żując trzcinę w krzywoszczęce przy pierwszej piosence dojrzałem ją w cieniu więc w oka mgnieniu porwałem ją w tany jedno wejrzenie byłem zakochany za siedmioma górami za siedmioma lasami gdy zdjąłem jej szmaciane posłanie od razu poczułem rosnące pożądanie jeszcze dwa grzybki z pleców zerwałem umysł już całkiem postradałem przed konsumpcją zdjąłem pajęczynę całym sobą posiadłem dziewczynę i żyłem długo i szczęśliwie wie wiesz żartowałem kurtynę opuszczałem a publiczności klaskała i boki zrywała gdyż w zdarzeniach autentycznych jest wiele historii arcykomicznych
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Czy możesz ten tytuł przerzucić na angielski. bo jakoś nie zaskakuję. Wiesz pracowałem (tzn. byłe w pracy) 8 godzin.
le_mal Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Maćku! pozazdrościć powodzenia i nie zasłaniaj się kurtyną:)
Dora Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 zapomniałeś jeszcze dodać że ona gumowa była
Tali Maciej Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja nefre tete po angielsku, więc jak znasz to mi dasz a ja zmienie w inne brzmienie pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-) taaa nie jednego garba wymacałem-wybadałem znaczy się
Tali Maciej Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie gumowa a dlaczego miała by taka być (-:
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja nefre tete po angielsku, więc jak znasz to mi dasz a ja zmienie w inne brzmienie pozdrawiam Mozna było od razu tete nefrettete i tamte owe tete to ja z miejsca tete tetetete a tak to wyszło tete
M._Krzywak Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 już kiedys pisałem, że to klasyczny gniot :)
stanislawa zak Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 tak juz tańczyłeś tę salsasalsę, bohater ten sam widownia inna tylko salsa ciągle winna pozdrowy z budowy zza kurtyny niech ktoś inny!
Tali Maciej Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja nefre tete po angielsku, więc jak znasz to mi dasz a ja zmienie w inne brzmienie pozdrawiam Mozna było od razu tete nefrettete i tamte owe tete to ja z miejsca tete tetetete a tak to wyszło tete o właśnie tete tete i nefre tete
Tali Maciej Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc dlatego startuje w konkursie (-:
Tali Maciej Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach ta salsa zawraca mi głowę- ucze ją w szkole i podrywam na nią studentki (-:, czyli zdaje egzamin z życia (-::: pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach ta salsa zawraca mi głowę- ucze ją w szkole i podrywam na nią studentki (-:, czyli zdaje egzamin z życia (-::: pozdrawiam o salsa, fajny taniec. choć ja lubię sambę brazylijską albo rumbę. no cza cza też :] pozdrawiam serdecznie Espena :)
Roman Bezet Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Niestety, za mało błędów ortograficznych, nie da się czytać - sens aż po oczach bije! Nieznośny ten autentyzm - za gorsz wyobraźni. No i brak problemów głębszych, smutnych - przecież nie można całego życia przedyskotekować! [color=blue]DP[/color] dyg b
czarna Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 zauroczyły ciebie te czarniutkie zęby co wystawały z onej ślicznej gęby garby też miały urok dziewiczy czekałam kiedy rozprawiczysz owo cudo o złudo! aż po grzybobraniu i po pajęczyn szybkim wymiataniu dotarłeś do celu lecz muszę zauważyć że wcześniej dotarło tam...wielu ;)
Tali Maciej Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 chej szlachcice i szlachcianki wać panienki i panowie w prozatorskie staję szranki z oplecionym rymem w słowie my tu gadu i gadamy czas najwyższy zaczynamy pewna M. szlachetna dama poślubiła Króla chamachej szlachcice i szlachcianki wać panienki i panowie w prozatorskie staję szranki z oplecionym rymem w słowie dziś baśniować z wami będę i historie wnet opowiem więc zasiądźcie w pierwszym rzędzie podąrzajcie za mym słowem chej szlachcice i szlachcianki wać panienki i panowie w prozatorskie staję szranki z oplecionym rymem w słowie dziś baśniować z wami będę i historie wnet opowiem więc zasiądźcie w pierwszym rzędzie podąrzajcie za mym słowem my tu gadu i gadamy czas najwyższy zaczynamy pewna M. Damka szlachetna była smutna gdyż bezdzietna męrza miała dziwacznego w fizjonomi pokracznego lecz był królem nad królami trzymał berło nad państwami i zawładną głową panny wielką górą złotej manny i tak żyła nasza damka ni to żona ni kochanka
Rekomendowane odpowiedzi