Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 …i sama nie wiem … nie rozumiem siebie…-to jest motto-moje zresztą:) mo - gę cię zniszczyć, mo - gę cię zjeść, zdeptać, zbezcześcić i jeszcze zgnieść, mo - gę cię zabić swym wzrokiem złym i musisz liczyć się bardzo z tym… mo - gę być żmiją, mo - gę być jędzą, twą nocną zmorą, twoim przeklęciem, więc zanim wejdziesz za skórę mi, pomyśl – potrzebne to ci ?... ja - k łatwo zranić, ja - k prosto zwieść, słowem skaleczyć duszę i serce też, ja - k szybko można z oczu skalistych wydobyć potok łez tak przejrzystych … ja - k kruche szkło ja - k kobieta, co tak delikatna z woalki mgłą boję się, lękam i cała drżę, że w końcu ktoś zabije mnie…
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 To wszystko dla mnie Miłko? Go!
stanislawa zak Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 mo-gę żyć bez ciebie mo-gę egzystować ale nie mo-gę przestać cię mi-łować! pozdraw,
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 a jeszcze niedawno pisałaś Stasiu że jestem Twoim kutasiem ...ach i och
stanislawa zak Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 kuta_siem? siema też ściema
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Stasiu droga bo Cię rzucę dla Miłki figlarnej piłki dla zmyłki
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 o vackerka toczysz boje a ze Stasią robisz swoje!? /nie gada/
Klaudiusz Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 podoba mi sie rym: "ja - k kruche szkło ja - k kobieta, co " słyszałem że wiśniewski szuka przeboju na eurowizje... :))
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 naprawdę? myślisz, że mam szanse?
Klaudiusz Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 myślę że nie, ale chciałem być miły
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 i z gwiazdorstwa nici :(((
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 widzisz moje Ty Kochanie Vacker i te drugi madry sa bez jądry a ja mam malutkie co nie co zawsze sprawne bez hecy lubi od od rzodu od tyłu wymasuje plecy a jak znowu powstanie to zrobi taką hecę zadzwoń lecę
vacker_flickan Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a do tyłu też chadzasz, Stefanie?
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 vackuję i tak i siak z Hebrietką na wznak i wszak
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahahahaha!!!!!!! Olaboga!!!!!!
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 to nie żadne hahaha hahaha psiajucha to poważne uha huha
vacker_flickan Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 no tak, to faktycznie poważna sprawa twe deklaracje, Stefanie, nabrały nowych znaczeń jednakowoż twoje myślenie jest dość utopijne nie sądzisz?
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 przepraszam, drodzy Panowie, ze się wtrącę, ale czy moglibyście skoncentrować się wreszcie na wierszu?
vacker_flickan Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za dużo sobie wyobrażasz nie wystarczy ci, że na tobie jestem skoncentrowany? ehhhh, dasz palec, a potem.... :P
Miłka Maj Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boszszsz, ja nic o żadnych palcach nie wiem, a o który chodzi?:) p.s. do Bezeta: czy te komentarze nie zasługują na Q?
Rekomendowane odpowiedzi