stanislawa zak Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 czy musiałam cię pokochać jak Adam swoją Marylę? dlaczego muszę w mankiet szlochać gdy nie widzę cię czasu tyle? w tajemnicy przed moim światem ukrywać muszę twoje istnienie pożerać cię mogę w całości -czasem choć nie takie moje życzenie odległość która nas dzieli skrzydeł dodaje mojej miłości gołębim lotem w bieli oddaję się twojej słodkości tak bardzo mi ciebie brakuje rozkoszy mi z tobą za mało nawet gdy razem byliśmy też mi ciebie brakowało czy muszę cię tak miłować słodyczy moja,czy muszę ? cholera jasna !psiakrew bo już obrastam w tuszę! słodkie czekoladki zamiast wkładki
Dora Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 podoba mi się ostatnia zwrotka pozdrawiam serdecznie
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Stasiu trudno ujawnij nas i naszą miłość zgubną i trudną ...trudno
stanislawa zak Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 miłość u jaw niona cnota wy koń czona
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ja w zasadzie już nie muszę czytać, wiem, że skoro Twoje-to rewelka :) tylko, cholera, dlaczego robisz mi taką konkurencję??? Nie lubisz mnie/chlipie/ cmokiiiii/V.
Ewa_Kos Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Oy Stasiu wena jest wyjątkowo łaskawa. Supper i pozdrawiam cieplutko. EK
stanislawa zak Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Miłko, alęż wprost na prost (tu oko) bardzo ja cię lukrowanie słodkie,(to na Zapas)podlizać sie trzeba , a nóż zrezygnuje)he he dzięki miła, Ewuś konkurencja rośnie? fajna zabawa co?pozdr,
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 lesbijki a ja normalny szwarny figlarny?
stanislawa zak Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 czy aby na pewno pan to nie drewno? łatwo za okienkiem pod sukienkiem zajrzeć liz?
Espena_Sway Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Stasiu, taka rywalizacja. ja już nic nie mówię powoli muszę się pogodzić z przegraną :/. wena dopisuje, piszesz ekscytujące wyznania miłosne. heh Q pozdrawiam Espena :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Henrietka sama biedna idę do niej zdejmę gacie dalszy ciąg to może znacie a jak nie to adres znacie w Lesie Księznej w górskiej chacie śpie bez gaci tralalaci
stanislawa zak Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 naj są te tralalaci a ja i to ci zleci/ co tobędzie?- dzieci?
stanislawa zak Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Espenko, te wyznania są do czeko czeko ladki i innych słodkości he he pa!
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Hej baby a może aby aby?
stanislawa zak Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 my nie żaby, aby tak na aby aby jak już to iść na całość albo dać chłopu tak w kość że już po chwil kilka będzie miał dość.
Roman Bezet Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nadmiar wiedzy! Nie dość, że Adam i Maryla, to jeszcze jakieś wynalazki: czekoladki zamiast wkładki? To o pampersach może? [color=red]Q[/color] dyg b
Rekomendowane odpowiedzi