Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 pończoszki muszą być cienkie wtedy puszczają więcej oczek wbrew pozorom tych najbardziej zalotnych wzrok idzie za nimi a za wzrokiem mężczyzna przypadkiem trafia na łydki - na nóżce są jeszcze szpilki niebezpieczne lakierki kobieta gdy się zjeży wbija na nie jabłko (jesienne zapasy) Adama jemu zaczyna brakować słów (ma sucho w gardle) wtedy delikwent może tylko palcem w bucie pokiwać - najdelikatniej tak w ramach masażu
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 znów nic ambitnego ale mam nadzieję ze ktoś się chociaż uśmiechnie;) Pozdrawiam Agata
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Bardzo sympatyczne :) miło się czytało. Nie mam zastrzeżeń. pozdrawiam /Arek
Kalliope Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Chociaż się uśmiechnęłam ;) Cóż dwa pierwsze są nawet ok. Pozdrawiam serdecznie
Nata_Kruk Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja się uśmiechnęłam..:)...spodziewałam się innego zakończenia.. cóż..:)).. Kupię sobie takie pończoszki ... chyba..;)).. Pozdrawiam..:)
Eugen De Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 pończoszki musza być cienkie wtedy ------------- muszą literówka puszczają więcej oczek wbrew pozorom tych najbardziej zalotnych wzrok idzie za nimi a za wzrokiem mężczyzna - przypadkiem trafia na łydki - na nóżce są jeszcze szpilki - niebezpieczne lakierki kobieta gdy się zjeży wbija na nie jabłko(jesienne zapasy) Adama jemu zaczyna brakować słów (ma sucho w gardle) wtedy delikwent może tylko palcem w bucie pokiwać najdelikatniej - tak w ramach masażu a ja bym tak podszeptał!!! Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Lepszy zapis...................
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Arkadiuszu: jak sympatycznie to bomba;) dzie wuszka: elfy lubia broić-podczas ferii:) Dzięki ze wpadlas Olesia Apropos: nie bede bronic ani poczatku ani końca: ot taka zabawa;) ale miło ze chociaz pierwsze dwie na tak Kalliope: uśmiech to bardzo zdrowa sprawa więc miło ze nastapił po moim wypocinie Nata Kruk: radze poczekac z zakupem na cieplejsze dni;) Eugen De: literówkę już poprawiam, ale zapis wolę swój- i narazie zostawiam Dziękuje za radę i odwiedziny:) POzdrawiam Agata
teraa Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 niestety jestem już zbyt zgorzkniały na lekkie wierszyki. daje znać że czytam
Luthien_Alcarin Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 zgorzkniałe czy nie ;dobrze ze dajesz znaki życia (a ze czytasz ot już wogole bomba:)) POzdrawiam Agata
Espena_Sway Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Agato, podoba mi się, treść rozweselająca przyda się w taką ponurą pogodę :). choć zapis od Eugen chyba bardziej wizualnie pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Amras_Elensar Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Dzień dobry! Zapis... mi bardziej odpowiada oryginał. Świetna zabawa słowem. Lekko i sympatycznie (i feministycznie). Dobry na wieczór. Znowu pożądny koncept. Swoimi wierszami niszczysz średnią na P;) Pozdrawiam AE
Don_Kebabbo Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Pierwsza strofa - majstersztyk! Pozdrawiam!
Bartosz Wcisło Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jeden z Twoich gorszych utworów. Napisałaś kilka mistrzowskich wierszach(choćby "Michale nie-Aniele...")i konsekwentnie trzymałaś poziom. Ciekawe przesłanie było wyłożone jasno i pięknie. Naprawdę, mocno się zawiodłem. Ale że publikujesz często-zbytnio sie nie martwię.
Rekomendowane odpowiedzi