Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 piast zywiec okocim żubrówka pudliszki stomil Henrietka oraz inne krajowe
Anastazja.P Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 oraz inne krajowe .....wszystkie drogi!
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Może raczej: wszystkie DROGIE ;)
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ...znaczy cenne, chciałam napisać... ;P
M._Krzywak Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 wspaniały, sielski i taki nasz obraz wierności. Nawet kolejnośc właściwa :) dobrrrre... pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśliś krajowa Anastazjo, to witam. Dz.
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Chociaż po dłuższym namyśle zmieniłabym kolejność i dodała/wycięła jakiś wers tak np. : żubrówka piast zywiec stomil eb (bo naebjem) okocim Henrietka oraz inne krajowe a na końcu dałabym ----- bilobil! Zamaszyście ;)
Roman Bezet Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A niebieskie tabletki gdzie? (znaczy ten, no, prozak!) dyg b
Espena_Sway Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 niesamowity obraz wierności swoisty partriotyzm ;) pozdrawiam Espena :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Ewo, załapałaś się.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Espeno, jak będziesz kiedyś bez drzewa, to się załapiesz też.
Anastazja.P Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśliś krajowa Anastazjo, to witam. Dz. krajowam acz nie "przy" no i droga dam się kupić lecz nie za :)))
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żubróweczka Bogdanie dobrze robi za niebieskie. Dz.
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Ewo, załapałaś się. o kurde, załapałam się? Na co? Bo groźnie zabrzmiało... Aszsiebojełomatkołojejku!
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Ewo, załapałaś się. o kurde, załapałam się? Na co? Bo groźnie zabrzmiało... Aszsiebojełomatkołojejku! Do grona krajowych, Ewo.
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 No to się zdegradowałam... Tak bywa...no cóż... Chyba przeżyję :))))
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśliś krajowa Anastazjo, to witam. Dz. krajowam acz nie "przy" no i droga dam się kupić lecz nie za :))) Biorę Cię Anastazjo za ..., cena nie gra roli.
Roman Bezet Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mi, chyba jeszcze za wcześnie. Ale proszę się nie zniechęcać - wiele pracy przed Tobą, tak bywa w młodym wieku - do wszystkiego się dorasta dyg b PS. Wiersz do przeniesienia!!!
stanislawa zak Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 zachciało i się piwa! leć no chłopie i przynieś łezkę pozdra. krajową Warką z Markiem- też k-raj-owy
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mi, chyba jeszcze za wcześnie. Ale proszę się nie zniechęcać - wiele pracy przed Tobą, tak bywa w młodym wieku - do wszystkiego się dorasta dyg b PS. Wiersz do przeniesienia!!! Przyjmuję z pokorą tego kopniaka. Krav Maga!
Rekomendowane odpowiedzi