Anastazja.P Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 boli cisza tam gdzie są słowa bezgłos targa w puch niepokojnie balansuje do snu z nocą nie milczę sama ślad warg i ścisk ramion odkręcam na szyi z dwutlenkiem spływają dni nabite w balon rzucam się za nie będzie bliżej
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Pani Anastazjo, literófka - szyi ;) Ośiwdczam, że pod znak bezecnej "jakości" Q nie kwalifikuje się.
Anastazja.P Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obszydliwa wrencz!! dzięks Poprawiam!!
Roman Bezet Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A może dałbym jednak to q? za zaniedbywanie muzy? hę ;) dyg b
Anastazja.P Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po łapkach jej!! :) dyg dyg !!!
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Się zgadzam! Za tę/tą muzę właśnie. No właśnie!
Anastazja.P Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Się zgadzam! Za tę/tą muzę właśnie. No właśnie! przwywiążcie i bijcie!! ggrrr :)))))
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 To ja wiążę! Bezet, bij!!! ...bo ja serca nie mam... :)
Roman Bezet Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby Ona nie rabotała w tej Fabryce Kredek, no i gdyby nie te Związki - a tak... ;| dyg b PS. Wiem, Lady, wiem - skradłem je przecież ;D
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Oj, Bezecie, takie ostentacyjne wynurzenia w peesie! I to na orgu! I to w wątku Anastazji! No wiesz!? PS A Fabryka Kredek i Związki-zakazane? Ja tam ją chętnie zwiążę ;)))))
Roman Bezet Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezły komentarz, całkiem. Obu Paniom daję zatem [color=red]Q + Q[/color] PS. Org to org, a pływać można wszędzie ;)
Anastazja.P Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łłłłii?? fajnie mam! :)
Anastazja.P Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby Ona nie rabotała w tej Fabryce Kredek, no i gdyby nie te Związki - a tak... ;| dyg b PS. Wiem, Lady, wiem - skradłem je przecież ;D jaki z tego wniosek? związki to zguba dla grafitu!!!
Rekomendowane odpowiedzi