Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Drżę gdy mnie dotykasz I pieścisz wzrokiem ciało Gdy tulę się do Ciebie Me serce szepcze: mało... Do szczęścia tak niewiele W tym życiu mi potrzeba Gdy usta twe kochane Stają się bramą nieba... Pamiętaj o tym zawsze I w szczęściu i w chorobie Że ja na wieki wieków Zakochałam się w Tobie...
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ewo, tak publicznie o nas?
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ale konia wystawiłaś! ............................ miodzik kojący serce zbolałe! pozdr/V.
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Stefanie, nie publicznie, tylko po częstochowsku.
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Miłko, starałam się jak mogłam, a jak nie mogłam, też się starałam. Nie łatwo o taki mniód ;)
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 prozaiczny....to ma być na konkurs?phi
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To kiedy w tej Częstochowie?
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Noooo! To nie wiedziałeś, że jest konkurs na najlepszy wiersz roku! Bardzo się staram, a co? Może się nie podoba?
Roman Bezet Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Lady, zakochałem się! na nowo! w poezji ;) dyg b [color=red]Q[/color]
Espena_Sway Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 niesamowity erotyk o miłości tak wielkiej, że śmierć przezwycięża. cóż to za romantyczne dusze się po forum błąkają ;) pozdrawiam Espena :)
Quimeen Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ach te niedopowiedzenia, te wspaniale zastosowane trzykropki, te uczucia. Usta brama nieba, super!!!!!!!!!!
Leszek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ten wiersz mnie zatrzymał i zafrapował. Niby prostota słów i formy, a jednak nie. Wiersz wprost kipi od nieposkromionej żądzy. Pozwala się domyślać co znajduje się po drugiej stronie bramy rozkoszy. Z pietyzmem pensjonarki w parze przesuwają się namiętności ladacznicy. Dwie osobowości, które łączy jeden obiekt miłości i pożądania. Lady wiedziałem, że po Tobie można spodziewać się geniuszu i nie zawiodłem się. Pozdrawiam Leszek :)
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Oj, dziękuję wam. Nie wiem, co powiedzieć... Łzy wzruszenia ruszają do oczu... Tak się cieszę, że potraficie docenić SZTUKĘ...
stanislawa zak Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Lady takie piękne przenośnie przeniosły mnie w świat świata miłości, kochaj, kochaj, kochaj sercem na zabój- nie szlochaj, dużo miłości zyczę ES z pozdro,
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też doceniam SZTUKI, a jak taaaaaaaka jak Ty!
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nareszcie słowa, cholera, a ja znowu w Henrietce, zróbcie coś, kurde!
Darek 21 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Co do treści nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedyne co bym poprawił, to tempo w dwóch miejscach. Myślę, że właśnie w nich wiersz przestaje płynąć i wybija czytającego z jego atmosfery. Moja propozycja nie jest na pewno dobra, lecz tylko chciałem zaznaczyć miejsca i powód, moich zastrzeżeń. Z resztą sama przeczytaj sobie jakby brzmiał ten wiersz w obu przypadkach. Nie chodzi mi tutaj o sens (bo przy mojej propozycji, zaczynanie wesru od się nie nej nalpeszym pomysłem), lecz o brzmienie, rytm wiersza. Myślę, że lepiej było te wersy zacząć od jednosylabówki niż od złożeniego wyrazu (jak w tym przypadki: "Stają", lub "zakochałam"). Drżę gdy mnie dotykasz I pieścisz wzrokiem ciało Gdy tulę się do Ciebie Me serce szepcze: mało... Do szczęścia tak niewiele W tym życiu mi potrzeba Gdy usta twe kochane SIĘ STAJĄ bramą nieba... Pamiętaj o tym zawsze I w szczęściu i w chorobie Że ja na wieki wieków SIĘ ZAKOCHAŁAM w Tobie...
Rekomendowane odpowiedzi