Miłka Maj Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 usiadła mi na talerzu więc ja ją w głowę łyżką jeszcze się rusza oderwałam skrzydełko rusza się oderwałam drugie rusza się wyrwałam nóżki łypnęła okiem no i co z tego, że mi głupio z tobą też tak zrobię kretynie
le_mal Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 To musi być szalona miłość.Żeby tak zaraz rączki i nóżki? Ale każdy sposób wyrażania uczuć jest ważny i poważny Qsicielko!;)
Miłka Maj Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 no, ja liczę na to Q, tak się starałam, że aż zniżyłam się do poziomu sado-maso, może ktoś to Qwa doceni! buziaczki/V.
Coolt Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Znowu pozostaje mi powiedzieć: na mnie nie licz ;) Za to zwrócę uwagę na niezręczność brzmieniową: ja ją a także powtórzenia, które urokowi temu wierszu nie dodają. Czytałem dużo lepsze. Cmok Coolt
Miłka Maj Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 urokiem wiersza jestem ja /Q za skromność proszę/
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 dawno dawno temu, złowiłem muchę oderwałem jej jedno skrzydło powiedziałem leć poleciała złowiłem ją drugi raz oderwałem drugie skrzydło powiedziałem leć nie usłyszała
Ewa_Kos Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 to była pchła co po wyrwaniu wszystkich nóg straciła słuch
Roman Bezet Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jestem pod urokiem. stop. czekam na realizację. stop. zapowiedzi. stop. może być bez zupy. stop. [color=red]Q[/color] dyg b PS. Czy ktoś powiedział, że muszą być tylko o miłości????!!!!!! Setki innych uczuć leżą odłogami. Do roboty, do pisania - póki macie takie duże okienko limitowe ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 no próbuję o muchach ale Miłka Vackera popiera upiredliwie cholera dalej
Miłka Maj Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jessssssss, tylko, że konkurencja, cholera, duża....Hmmm, Bezeciku, a może to drugie Q za urok i skromność?
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 to w ramach lojalności dla Bezeta niechaj ta mucha tylko chucha pozytwnie aktywnie
amandalea Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 no i racja co taka jedna z druga będzie Ci po talerzu się szlajała ;)...a w mordę i nożem upss....przesadziłam chyba zdziebko :D....bomba wiersz taki euforyczny ;)
Quimeen Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Niesamowicie wyważony pod względem treści jak i formy. I to łypanie. Aż się rozpłakałem. Przez Panią straciłem ostatnią paczkę chusteczek higienicznych. Cudo!!!! pozdrawiam!!!!!
stanislawa zak Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 słońce za horyzont schowało obliczę a ja za biedną muchą rycze i ryczę, i ryczeń nie przestanę póki i ja tego WA MAĆ NIE DOSTANĘ Miłko buźżźżźżżźżiQ
vacker_flickan Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no sam bym sobie zazdrościł:D
Miłka Maj Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Kurde, to chyba mój najlepszy stfur, tfu, znaczy utwór, tyle pięknych komentarzy :) Dzięki, dzięki Wam wielkie; Hasło dnia: na mnie głosujta! Buziiii/V.
Leszek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jestem pod wrażeniem subtelności pokazania brutalizacji życia w każdej postaci. Odniesienie osobowe znakomicie puentuje utwór. Nic dodać, nic ująć znakomita prostota ukazania prawdy, że miłość nie jest ślepa. Pozdrawiam Leszek :)
Miłka Maj Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Leszku, dziękuję za tak wnikliwą i celną interpretację. Wreszcie ktoś się na tym utworze i stworze poznał :) pozdr/V. p.s. kurde, to chyba spać już trzeba?
Leszek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze do usług :)
Rekomendowane odpowiedzi