Miłka Maj Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 w pociągu od tęsknoty do tęsknoty od uśpienia do wybudzenia bliżej już się nie da. wiesz w szczęśliwych domach także rodzą się dramaty nawet jeśli to tylko poszukiwanie tak nazywasz to pomiędzy a słowa myśli wciąż więzione przez codzienność brak ochoty żeby być jeszcze gonię za wczorajszą sobą. na chwilę uciekam http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=34444
stanislawa zak Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Miłko wiersz taki bardzo mój,(przeżycia), i cholernirmrrr, misie!!!plusuję jak...pa!!!
Ewa_Kos Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witaj. wiersz bardzo na tak .Wcześniej się też bardzo podobał. Pozdrawiam serdecznie. EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Widzę kompromis z Bezetem w sprawie kropek, robisz postępy, tylko rzuc tego V, i bedziesz cacy.
Miłka Maj Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Stefanie, nic z tego dla Ciebie nie rzucę J.go:)
Miłka Maj Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ewo, Stasiu: dzięki, że tu także zajrzałyście/MIŁO/
Miłka Maj Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wracaj :)
vacker_flickan Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahahaha w tym układzie nie da się mnie rzucić:D zresztą Miłka jest zbyt dobra, aby mnie rzucać, gdyż, jak sama stwierdziła, pociągają mnie złe kobiety:D
Vera_Ikon Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Bardzo fajnie Ci to wyszło, bardzo kobieco, nostalgicznie i trochę z tupnięciem nogą. Dla mnie ok. Pochwalę, pochwalę :) pozdr serdecznie Weronika
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko dla Ciebie:)
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda, dzięki za odwiedzinki:)
Miłka Maj Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miły dla oczu taki komentarz, dzięki serdeczne, Vero pozdrawiam/V.
Rekomendowane odpowiedzi