teraa Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 maniu to dla ciebie niosłem za plecami kwiaty dzień był parny szło sie kąpać na waleta jak przed laty wielki upał pocił dłonie, nie dało sie wytrzymać upuściłem kwiaty nie mogłem sie powstrzymać oj maniu moja, czy wybaczysz że nie zrobie nic jak karzesz, jak śnisz czy chcesz oj maniu moja, otwórz sie przede mną przecież mamy oboje takie zgniłe zęby maniu to dla ciebie pisze tą piosenke szosą jade polonezem po twą nową szczękę spełnie twe marzenia gdybys tylko chciała gdybys tylko brzeszczot mi oddała maniu tylko spójrz jak dorastają dzieci jak im gile z nosa lecą kiedy słońce swieci maniu spójrz raz jeszcze na pocztówki z sopotu było tak magicznie choc nei miałem brzeszczotu dawaliśmy rade w kazdym barze pic na kreske byłaś piękna w neglizu jak wysypka zeszla sylwetka osa wypłowiałe włosy jechałaś na skuterze z moim brzeszczotem oj maniu moja, czy wybaczysz że nie okradne juz kiosku, nie dam złapać się oj maniu moja ten ostatni raz wypijmy tanie wino i połóżmy sie spać
Rekomendowane odpowiedzi