Maria Magdalena Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Poruszasz się jeszcze Choć prawie Cię nie ma W moim sercu... Już dawno uciekły marzenia Wymyte przez rzeki Łez gorzkich W ocean daleki Zapomnienia... Już dawno Uczucia jak ptaki Uleciały w nieznane niebo Wiem że płakały... Już późno - Miłość manatki pakuje Odchodzi... Nikt jej nie zatrzymuje Ty też już idź
Maria Magdalena Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Poproszę o szczere opinie
Nata_Kruk Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Mario.... smutny temat, ale fajnie napisane, jednak.. niektóre słowa są zbędne ,moim zdaniem... bo i tak nie zmieni to treści... ostanie zdanie zdecydowanie bym wyrzuciła. Co powiesz na taki zapis..? Serdecznie Cię pozdrawiam..:) Poruszasz się jeszcze choć prawie cię nie ma w moim sercu marzenia uciekły w ocean zapomnienia, wymyte przez rzeki łez gorzkich, uczucia jak ptaki uleciały w beskresne niebo wiem, że płakały juz za pózno, miłośc manatki pakuje odchodzi... nikt jej nie zatrzymuje.
M._Krzywak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 tak szczerze - to jak 15.000 wiersz o tym samym. Taka klisza kliszy. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ehhhh Ty kliszo..:P..tak dokładnie policzyłes..?...;)).. Jak nie pisać o tęsknotach, o pragnieniach.... kiedy brak miłości, tej prawdziwej, tak bardzo nam doskwiera...... Czy TY nigdy nie byłes nieszczęśliwie zakochany..?....... pozdrawiam Michałku..:)...( nie bić za określnienie)
Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 skliszowana klisa klisz jak zauważył Michał żeby pisać na takie tematy to trza być orginalnym i szukać czegoś ciekawego, bo tak to jest jak mrówka w mrowisku poprostu jedna z wielu przeczytałem zapomniałem pozdrawiam
Zielony promyczek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Podoba mi się, jedynie te rymy trochę przeszkadzają. Temat jest mi bliski i fajny klimat, taki nostalgiczny, refleksyjny.
Rekomendowane odpowiedzi