Klaudiusz Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 "chcesz miec dużo komci?? jesli tak to wpadaj czesto do mnie!!! zostaw 4 komcie ja ci dam 6!!! zostaw 2 ja ci dam 3 dziwny cenniczek ale sie opałąca zostaw 3 ja ci tam 4 zostaw 5 ja ci dam 7 jak mi dasz 10:D to ci dam 14!!! taki super cenniczek !!! Uwaga jesli mi dasz powiedzmy 10 ja ci dam 14 i ty sie nieodezwiesz juz w ciągu 5 dni bez zapowidzi to zobaczysz do czego jestem zdolana:DDDDD ale to tak na marginesie:D narazie sie nie martw:D ale ja g.....jestem chyba nie bedziesz chciala zaprzestać takiej wielkiej okazji??A pozatym apropo blogów to masz świetny!!!!Tylko nie mysl ze to na siłe teraz dam ci jeden dla pewnosci!! i ty jak przyjdziesz zostawisz 4 ja dam 6.....PAMIETAJ TAKA SZANSA JEST NIE POWTARZALNA!!!!!!!!!! MOj adres na którego Cie serdecznie zapraszam to:::::: www.pati511.blog.onet.pl ZAPRASZAM!!!!! a jesli by cie coś uraziło do sory za siebie:D!!!!Bo tak na marginesie jestem zwariowana...DDDDD:P:P:P Pozdrawiam Pati.............. A i jeszcze jedno zostawiaj zawsze swoj adres w komencie!!!!!! [email protected], 2006-02-11 17:31" prawda że sweeet?? :)) zgadnijcie z czym mi sie skojarzyło?? ;) /ps. tekst znaleziony na sieci - ja bloga (niestety ;(( ) nie posiadam :)) /
Luthien_Alcarin Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Klaudiuszu..ah ten Twój zmysł obserwatora i sokole oko: cudze chwalisz a tutaj taki rynek do komentów:P
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 ja mam bloga, ale takich tekstów na nim /na szczęście/ nie mam :]. choć szczerze mówiąc, odwiedzając inne internetowe pamiętniki spotkałam się z podobnymi sformułowaniami. P.S. w ogóle pisanie blogów w formie pamiętnika uważam za głupotę i postawę a'la Big Brother. blogi tematyczne w niczym mi nie przeszkadzają
Klaudiusz Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 :)) ale to nie temat o blogach :P tylko o komentarzach (względnie o zwyczajach wymianay nimi: kiedyś to sie nazywało TWA, teraz z przerażeniem stwierdzam ze to już waluta, :/ )
teraa Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 daj sobie spokój. całkiem fajna młoda dupa. tera
Quimeen Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Dajmy jej wszyscy po 10. To super cenniczek.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Zrobiłem tutaj wpis, ale się skasował. nie chce mi się powtarzać :)
Chuck Norris Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 proponuję 100 punktów ujemnych dla klaudiusza, w tym 50 za teksty na gg
Mea Liberta Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 to jak? zaczynamy handel? TaKiE tO bĘdZiE sŁiIiT ;) (ja jego.. nie wiem, co gorsze - gnioty na orgu, czy 'słitaśny' świat nastolatek wokół.. - chociaż w sumie jedno drugiego nie wyklucza:/)
Rekomendowane odpowiedzi