Miłka Maj Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 mam lat 32 popełniłam miłość kiedyś wiatr majem pachniał przyroda budziła kolory z nią dla niej rozkwitła przyszło lato a ja pieściłam sny po których spacerował nic już nie dojrzało jeszcze czekałam wieczność by spojrzał w moją stronę zbyt długo zamarzłam na balkonieniemamyoczymrozmawiać
Miłka Maj Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 skojarzenia z Halina Poświatowską bardzo dobre, zrobiłam to z premedytacją i świadomie;)
kall Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 ach ta poświatowska - czaruje, czaruje ;) też miałam podejście do tego wiersza - http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=30431 ale ciepło przyjęty nie został - cóż. zdarza się ;) a twoja wersja się poodoba. ;) pozdrawiam kal.
stanislawa zak Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 a ja pieściłam sny po których spacerował baardzo walentynkowy!
jacek_sojan Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 no tak, Julia i balkon; i to zaprzeczenie w tytule - przewrotnie! podoba się, bardzo!
Coolt Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja już napisałem Ci komentarz do tego wiersza, mam nadzieję że weźmiesz go sobie do serca. Dodam tylko: oddychaj pełną piersią! nie warto dać się udusić ;) Cmok Coolt
Rekomendowane odpowiedzi