kall Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 cisza polega na mijaniu się dźwięków - zabawie w pozory co ich nawet nie słyszysz bo czasem trzeba inaczej - kolorować krakowskie ulice błyskiem oczu przez palce przepuszczać kolejne tajniki właśnie stworzonej wiary a ty potrafisz - najnormalniej w świecie rozkochać w sobie motyle - układać ziarenka piasku w slady twoich stóp ja zaś wciąż jestem mniej dźwięczna - bo nie wiem czy cisza kiedyś przemówi
Espena_Sway Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Kalino, w Twoim stylu. podoba mi się szczególnie zakończenie tylko ja jestem sama bez większych nadziei na przełamanie bezdźwięcznej bariery - jak to pasuje do mojej obecnej sytuacji pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
kall Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dziękuję espenko - zmieniłam troszkę zakończenie - bo nie wiem które lepsze ;) pozdrawiam kal.
Espena_Sway Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie się pierwsze bardziej podobało :). \ p.s. możesz looknąć do mnie :>
Rekomendowane odpowiedzi