Coolt Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Miłce zgodnie z obietnicą ***toczące się kamienie porywają lawiną do tańcaI can get no ... satysfakcja jednak gości nieprzewidziana w zaczerwienionym kieliszku love czy adore a może zauroczenie cienie w jaskini milczą zawzięcie platońskie idee zbyt są ulotne by uchwycić choć jedną między brzegami ust
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz mi się podoba.pzdr.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 czar chwili pozostał przybrał wiersza postać obruszył się na to wytrawnie winny - Platon
stanislawa zak Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ten Platon, widać mocne win(n)o,a winny że prosi? do tańca
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Stanisławo, ten Platon winny, bo Sokratesową posuwał, zamiast seks udowy uprawiać z chłopcami, jak Sokrates. No ale były i Lesbijki i Hetery. jak teraz. P.S. Potrzebuję Twój e-mail.
vacker_flickan Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 przykro mi autorze, ale żadnych szans Miłki nie oddam nikomu:D
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno, ale mam sprawe intymną.
vacker_flickan Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno, ale mam sprawe intymną. Hę?
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy ja Ci już mówiłam, że I'LoveYou? Jam Twa na wieki wieków buziii/V.
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno, ale mam sprawe intymną. Stefciu, intymnie zaraz na priva, dopiero zaczynam funkcjonować :)
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W pewnych kwestiach się nie zgadzam, oczywiście - nie byłabym sobą, prawda? Dyskusja forum-Wrocław nie znalazła konsensusu ale wiersz, jak najbardziej, uroczy :) Dziękuję :)
kalina kowalska Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 może lepiej by brzmiało na zakończenie :"między ustami a brzegiem pucharu" - zupełnie nie wiem skąd mi takie skojarzenie przyszło do tego zakutego łba ale cóż: "Miłkość ci wszystko wybaczy..." pzdr
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kalinko, nie tylko Ty miałaś takie skojarzenie, choć podobno skojarzenia to przekleństwo (...) pozdrawiam/ V.
Coolt Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś taki zachłanny ;) Niezwykle ciekawym wydaję mi się, że nikt ani słowa o wersyfikacji nie wspomniał, a jest ona dosyć nietypowa i celowa zarazem :) Skojarzenie z przysłowiem, jak najbardziej trafne, moje myśli wędrowały w podobny sposób, kiedy to pisałem.
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to tłumacz, ciekawam spowiedzi :)
Coolt Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Nie będę przecież psuł Wam zabawy dekodowania zaszyfrowanych informacji w tym wierszu :) Mogę jedynie zachęcić do innego czytania niż od lewej do prawej. Tajemniczo uśmiechnięcy Coolt
Michał Domagalski Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 tylko wino z Platona zostało i szydzenie z filozofii starożytnika. Oj! biedny, o ile jeszcze się na drobne ciało jego nie rozłożyło, w grobie się przewraca, gdy słyszy, że jego idee ulotne. Co zaś tyczy się wersyfikacji: nie widzę tu nic stabilnego poza układem "spadającym" ku ostatnim... mo.żna oczywiście czytać z prawa do lewa, z gory do dołu. mozna nawet spróbowac od tyłu.... pozdrawiam!
vacker_flickan Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś taki zachłanny ;) Niezwykle ciekawym wydaję mi się, że nikt ani słowa o wersyfikacji nie wspomniał, a jest ona dosyć nietypowa i celowa zarazem :) Skojarzenie z przysłowiem, jak najbardziej trafne, moje myśli wędrowały w podobny sposób, kiedy to pisałem. ja nie jestem zachłanny, ja znaczę teren :D
Miłka Maj Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś taki zachłanny ;) ja nie jestem zachłanny, ja znaczę teren :D hahaha/cmok/V. a ten violetcik na dole- znaczy, rozumiem?
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Coolt - no i mamy rolling stonsów między ustami a przegiem pucharu, platon - siłacz - wyrywa myśli, jajć, wszystko się tu da dobudować z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi