Jan Byczykapeć Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ludzie są jak komputery wystarczy wstukać im do głowy program lub wystarczy go ładnie opakować w kontrastowych barwach a sami zainstalują go w umyśle do tego wystarczy dodać ładną muzykę klasyczną lub pop by sami go włączyli poza tym wystarczy wymyślić chwytliwe hasło a szczegóły treści pominąć by się z nim zidentyfikowali jeszcze wystarczy puścić to w obieg i czekać na sukces by program pochłonął ich po uszy mnie nie przekonuje moher ani ordynacka ani sklep X, czy podpaski Y (nic dziwnego w końcu jestem facetem i nie uda Im się tego zmienić!) diabli wiedzą gdzie jest idylla bez spiskujących programistów (diabli mówią, że tam gdzie chcą mnie odesłać, po to by gdy skończę pracę na uprawie pieprzu móc powiedzieć mi dobranoc) i ich tworów z nocnych koszmarów Frankensteina, wkradających się w podświadomość, przyczajonych jak tygrys, który atakuje z zaskoczenia Boże, Oni tu są... Oni są wszędzie...
Jan Byczykapeć Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 wcale nie uważam że muzyka pop jest ładna... :)
Michał Domagalski Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 coś powoduje, że nie jestem za! może to godzina 0:00, a może jakaś nijakoś w budowie. jednak wiersz wolny ma też przecież swoje prawa, swoje propozycje... postaram się powrócić do tego jutro (tzn. do tekstu). i chyba porównanie, na ktorym jest tekst oparty troche oklepany jest. zato dobry fragment: " (diabli mówią, że tam gdzie chcą mnie odesłać, po to by gdy skończę pracę na uprawie pieprzu móc powiedzieć mi dobranoc) " Pozdrawiam! jednakowoż! postaram się zajrzeć jutro!
Rekomendowane odpowiedzi