EWo Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 pewnego anno domini pochylony święty nad miękką skronią szeptem nakazał idź to czynię na jego pamiątkę
Nata_Kruk Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ewo, co czynisz na jego pamiatę..?... brak mi jakos tej odpowiedzi..:(..Pozdrawiam..:)
Ewa Rajska Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 mimo tego, że to święty nakazał, jakoś nie mogę wyczytać w którą stronę idziesz. duży(w porównaniu z całością) wstęp, a to o czym chyba jest wiersz zminimalizowane na tyle, że przestaje trafiać. ale podoba się pozdrawiam ciepło ER
EWo Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie tak, idę i sama nie wiem dokąd, po prostu idę. EWo
Sceptic Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 to niedobrze. Także (zwłaszcza) dla wiersza.
M._Krzywak Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 To jest zdecydowany wstęp dla dalszej drogi, byle z tą świętością nie przesadzic :) Na razie na nie. Pozdrawiam.
Ewa Rajska Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie tak, idę i sama nie wiem dokąd, po prostu idę. EWo to do czego jest to powołanie? każdy z nas idzie(bo życie się toczy), a nie każdy rozpoznał powołanie. a peelowi już ktoś nakazał, peel posłuchał, czyli zna powołanie, czyż nie tak jest? pozdrawiam ciepło ER
Rekomendowane odpowiedzi