Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 "że mam oczy jak promyk światła?"ukradłem ten tekst Miłoszowi "a leki wziąłeś? to się wylej? ściskam i całuję leszczyku" na serce kobieto upadła w syntetycznym staniku majtkach opakowaniu co go kurczowo ściskasz udami - ja nie wierzę nie uznaję odmowy w rodzinie a co dopiero w mroku ulic że nie mam nic? jak kura gdaczesz posegregowane banknoty czekają - będziesz jęczeć świnio "nie wierzę w ich..." zamknij. cię proszę. w drugiej ręce zakwita mi nożyk emocje górą dołem rozporek pocięte przedramię platynki wykręcam i już jest wtłoczone co być powinno w barbii plastik od dwóch dni jak godot czekałem pożyczyłem trochę pieniędzy duszy mi było brudnej martwej potrzeba i jest tutaj trzymam dźwięk w opakowaniu kobiety po coca-coli puszki śmieci gdy się zbliżysz zobaczysz wszystko otworzę dłonie - będą puste jeśli puste dłonie przed wierszem oddam bogu to co dam światu? w dwójnasób cię pytam zamilkłaś
stanislawa zak Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 - zamilkłam... z wrażenia języka w gębie zapomniałam, stanął mi włos na ..głowie!w barbi pla-sik!- be!
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 poprawilem . i co?
stanislawa zak Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 i co? bardzo zbuntowany ten twój peel.jednak zaciekawił, skoro wróciłam. pozdar!
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 A co sądzisz o tej “świni”? Nie zmienić na “świnko”? Bo mnie to gryzie.
stanislawa zak Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 jeżeli tylko świnia cię gryzie, to jeszcze nic złego, mnie gryzie cały wiersz,(Nie moje tematy) ale jeśli chodzi oświnię , to pasuje do treści, nie możesz zmiękczać tego co ostro traktujesz. przedostatnia zwrotka przegadana, niewyrazna, gubi się w niej sens, popracuj, może ktoś dopomoże. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi