Sceptic Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 negatyw mnie jest pewnie biały z odwróconymi kolorami jest może fizykiem albo ekonomistą. każdy ma jakiś negatyw na ogół lepszy od samego siebie - ale nikt się do tego nie przyznaje. samoobejrzyj siebie na prześwietlonej kliszy usłysz: dzień dobry, panie pozytywie co słychać po tamej stronie koloru?
Espena_Sway Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 wiersz z pomysłem, dobrze skonstruowany. puenta z przesłaniem. na + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Pozytywnie, negatyw pozytywu (a może pozytyw negatywu) Fajne.
M._Krzywak Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Dwie strony jednego, negatyw - pozytyw, wiersz ok, ale czy tak rzeczywiście można dzielic ? Oczywiście pytanie powstałe pod wpływem treści, ale to dobrze :) Pozdrawiam.
Oscar Dziki Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 fajnie. sam sobie zaprzeczasz: jeśli "bylby", to znaczy, ze w istocie go nie, ale niby każdy go ma. no chyba, że należysz to tych nie przyznających się ignorantów:)
Sceptic Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 słuszna uwaga - w czasie pisania zmieniła mi sie koncepcja wiersza i tego nie poprawiłem. Ale już poprawiam.
Eugen De Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Negatyw Ciebie z odwóconymi kolorami nie może być biały, bo odwócone kolony w negatywie nie dają bieli. Dopełnieniem czerwieni jest np. zieleń. Będąc czerwonym, w negatywie byłbyś zielony! Fizyka!!! Pozdrawiam.
Sceptic Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Wiem, i napisałem to z premedytacją. Zresztą pochodzę z rodziny fizyków ;) A dlaczego tak napisałem - do zastanowienia. Poza tym eksperymentowałem dużo ze swoimi zdjęciami na komputerze (do stworzenia negatywów wystarczy przecież paint). Zobacz sobie w tym nieskomplikowanym programie, czy kolor czarny po odwrócenia nie daje białego. Oczywiście taka idealna czerń na zdjęciach nie występuje, ale kto tu mówi o zdjęciach...
piernik Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Nawiazania do fotografii mile widziane. Ciekawe, z pomyslem. bye
piotr mały Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 przyznaję mój negatw gorszy od twego! ,,nie słodząc'' i nie znając się na ,,sztuce'' pisania stwierdzam jako czytelnik dobrze się to czyta i jest zrozumiałe więc może się podobać! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi