stanislawa zak Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 dla Areny układ dziewięciu znieruchomiał nad głową galaktyczne spotkanie przy fontannie w samo południe wypatruję gwiazdy wymiana porozumienia między tą co wiatr przyniosła a dociekliwością ludzkiej natury między orbitą a satelitą nic do końca od początku nie wszystko czasu zatrzymać się nie da przysiadł obok i kukułczy jak oddać sprawiedliwość chwili wolnej od przemijania Szczecin, 01 luty 2006 kawiarnia "Galaksy"
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 skoro jest "dla" no to nie będę nic robił ale te ą e a to takie rażące jak dla mnie treść też nie specjalnie jak na Ciebie bywaj i jednocześnie w końcu - mam nadzieję witaj
Vera_Ikon Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Staśka! A mi się podoba :) Bardzo! Może to nie jest mój twój ulubiony, ale na pewno przypadł mi do gustu. No i... zazdrośc mnie ogarnęła, że komuś dedykowany ;) pozdr sesyjnie (uniwerek chce mnie wykończyć) Weronika
M._Krzywak Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Odbiega to trochę od stałego poziomu, dla uniwersalnego odbiorcy zostaje puenta, przynajmniej :( Ale nie widzę powodów, by krytykowac ten wiersz. Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 kochani, może i nie dopracowany, na gorąco nie przemyślany, ale gdyby...nie byłby tym czym jest Tomku- święta racja Ą ę, zlikwidowane, dzięki za ...!!!! Weroniko! sesje nie wykończą.. ale potem jaka ulga... cieżar z serca nauka z głowy, życzę wytrzymania! i powodzenia!!!pa!i Imieninowych zyczeń furę -tego co dla ciebie najlepsze! Michale- dzięki uśmiech slę znad jezior skutych lodem!
Espena_Sway Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 lekko, przyjemnie. najbardziej zakończenie. i te kukułki ;) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Wszyscy na cacy, to ja też, ale całkowicie niezależnie.
stanislawa zak Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Espeno, Stefanie- cacy! pa! GalaXy, to kawiarnia w Szczecinie!
Ewa_Kos Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Stasiu po tytule bym nie wpadła na to gdzie, ale że było to wiedziałam. Może i dobrze,że wrażenia zapisałaś na ''gorąco'',one są wtedy bardzo prawdziwe i mają ten ładunek emocjonalny. Pozdrawiam cieplutko. EK
stanislawa zak Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 EWo, dzięki za odwiedzinki!papa
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 DLA CZYTELNIKÓW WIERSZA STANISŁAWY oraz dla Niej Samej mam w lesie księżnej teleskop dzisiaj przez czyste zimowe niebo patrzyłem na wenus z milo i na piramidy w egipcie i na poetów a oni piszą pióra mają takie zamaszyste peleryny jakieś tajemnicze kapelusze takie wielkie i chmury wokół głow a księżyc rechocze od łaskotków ziemi która w okularach wypełnia pit
stanislawa zak Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 och, SZteffi, ty zawsze cóś doda-sz, a ja się głowię co to znaczy czy aby nie wielki ŻA(K)RT więc bez zastanawiania się już - dzięki za wpisisko!
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 To żar, do żaków też. Wiesz, rzeczywiście mam tu teleskop.
stanislawa zak Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 teraz już wiem że Masz, bo się chwalisz nim od dawna w limerykach- he he ale poważnie a widzisz tam mnie?chyba tak. skoro wiesz że w okularach ta - pit!
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Widzę, lubię baby w okularach, zawsze można zdjąć.
Rekomendowane odpowiedzi