anastazja tel Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 słowa wytaczają się broczą pulsacyjnie kiedy znów tnę się skorupkami zostałymi z minionej epoki uśmiechasz się tylko masz niemożliwie zaciśnięte zęby chociaż wiesz że orzechy bywają nierozgryzalne
kalina kowalska Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ja bym to okroiła dla przykładu - bo dużo by wyjaśniać o co mi chodzi, ale nie wiem czy wolno?
anastazja tel Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 czy wolno? a od czego jest forum? wolno, wolno, a nawet bardzo szybko ciekawe co za szybką ;-) pozdr.
kalina kowalska Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 to ja może zaproponowałabym jakoś tak: słowa wytaczają się pulsacyjnie kiedy znów się kaleczę skorupkami minionej epoki uśmiechasz się przez zaciśnięte zęby - wiesz że orzechy bywają nierozgryzalne :) pozdrawiam
anastazja tel Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Twoje jest lepsze, płynniejsze. lżej się czyta. Chętnie bym sporo zmieniła. Problem tkwi w tym, że wtedy to będzie Twoje. Nie wiem. Co myślisz? I co tu się o tym myśli? (Nie bywam tu, na forum zbyt często.) W każdym razie, wielkie dzięki za zainteresowanie. I ślę dużą pomarańczę :-)
kalina kowalska Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 nie obawiaj się tego, co się tutaj mysli - ważne co ty myślisz jeśli ci się podobają poprawki, to je bierz - i wtedy będą twoje jak cały wiersz - decyzja o autorstwie należy do autora;) pozdrawiam
anastazja tel Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Wzięłam sobie Kalinko bardzo dużo z Twoich poprawek. To chyba w porządku, w końcu, od tego jest warsztat(?). Świerze spojrzenie, te sprawy(?). Dziękuję. Siem kłaniam ;-). słowa wytaczają się pulsacyjnie kiedy znów tnę się skorupkami z minionej epoki uśmiechasz się przez zaciśnięte zęby - wiesz że orzechy bywają nierozgryzalne
Rekomendowane odpowiedzi