Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 znamię na ramieiumówijak bardzo mnie skrzywdziłeś...pod opaskąskórzanączuję jak ropiejejest wspomnieniemtylkotamtej zimnej nocykiedy padał śniegciągną się w nieskończonośćkorytarze pamięcineuronybłyska sięmoże przybędzie po mnie burzachciałabym zaginąćna froncie niepotrzebnej wojnyspocząćpośród innych ciałjeszcze ciepłychpierwsza grudka ziemizamknęła mi oczyczuję jak ciężejstaje się oddychaćznamięna ramieniupod nim mięsopoorane w bruzdypazurami życiażywe jeszczeczerwonekrwawię...druga grudka zieminiech zamknie mi ustana zawszew twej pamięcibłyskneuronbłyskjuż mnie nie majakbym nie istniaładla ciebieczemu chcesz oszukaćmoją zwiędłą dusze?przecież ona widziciągle jeszcze czuję...trzecia grudka ziemizbiorowa mogiłanieistotna wojna...zapomnij
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 k u r d epowaliło mnie.differentia specifica
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No no Agnieszko robi wrażenie bardzo fajny jest też rytm na początku i końcu i atmosfera wiersza.Serdecznie pozdrawiamNatalia
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ile emocji ! czemu uważasz, że jest najgorszy ? mi się podoba
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 najgorszy dlatego, że najmniej dopracowany... i dlatego, że najdłuższy, a ja nie lubie aż takich tasiemców...
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 może bez tej długości nie zmieściłabyś trzech grudek a chyba były potrzebne cześć
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chyba masz rację, ale średnio sie czuje w długich formach... nie dorosłam do nich...ale dziekuję
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 doprawdy nie ma za co wydaje mi się, że masz kupę niezłego talentu strasznie fajnie malujesz
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 owszem, jest za co, w dodatku zmuszona jestem podziękować po raz drugi... a co do malowania, to moich obrazów jeszcze nie widziałaś:)
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 strasznie fajnie malujesz serio
Rekomendowane odpowiedzi