Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Jakby reprezentacje rzeczy Zastąpiły same rzeczy Jakby mapa przykryła Całe terytorium Jakby znaki na autostradach Przestały mieć sens        
    • Niczym pieśń Renga, powiew wiatru rozbrzmiewa choć nie w 17 sylabach za to dokładnie w tym stylu, jak powiew rozgrzewający zziębniętego. Obserwując dalej, aż do odczucia i wczucia się w wpisaną dziewczynę. Nie trzeba maja by widzieć wręcz wiosnę i jej zapach :) Uruchamia wszystkie zmysły, Bardzo :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - jak wspomniałem w wierszu ja się nie wstydzę - jak bym się wstydził               to nie wydałbym trzech tomików - wiadomo że nie wszystkie wiersze               muszą się podobać - tak to działa - ja mam frajdę z tego pisania -                                                                                                      Pzdr. Witaj - dziękuje za komentarz do którego się uśmiecham -                                                                                                     Pzdr.serdecznie.
    • @Berenika97   mało słów a jakby całe powietrze drżało od środka.   czytam i mam wrażenie że coś we mnie na chwilę mięknie. te wiatry to nie pytanie tylko dotyk którego nie da się zatrzymać . a ta dziewczyna w maju jest jak początek wszystkiego co jeszcze wierzy . Nika.   głęboko trafiasz tym wierszem!!!!!   ale tam gdzie trzeba:)    
    • @Poet Ka     przyznaję......   też życie tylko z innej perspektywy.   dla Ciebie.                 @Marek.zak1   dziękuję Marku.   napisałem.   "jego żona".   tylko kiedy to tu wkleję... ...persona non grata   a po polsku:)   zabieraj graty i won :)   nie wiem czy mi starczy jutro odwagi.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...