Michał Kowalski Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 właśnie siedzimy u Reginki (wszyscy jesteśmy nieco zanietrzeźwieni) i mamy ochotę podzielić się naszymi odczuciami związanymi z dzisiejszym spotkaniem orgaiastycznym - zatem lapidarnie - żałujcie, że Was z nami nie ma (nie było) .... reszta na trzeźwo... jutro:) ;P
Patryk_Nikodem Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 żałuję i pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 bylo bardzo miło szkoda że się skończyło trza to powtórzyć z fusów wywróżyć kolejne spotkanie o poezji gadanie (-:
Michał Kowalski Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 my już trzeźwe, my już czyste i pachnące wyruszamy do domu, być może nie będę miała dostępu do netu, być może jednak tak:) dziękuje wszystkim za miłe towarzystwo, Natalce za umilanie czasu, wszystkim z osobna i wspólnie - jesteście wyjątkowi!:) pozdrawiam serdecznie Reginka
M._Krzywak Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 czyli pozostaje w planach kolejne spotkanie :) A czemu nie...
Julia Zakochana Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 widzę, że było za**iście : ) ja mieszkam 60 km od Krakowa... mogłam przyjechać... : / biję się w piersi i żałuję
Espena_Sway Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 kurcze, z opisów wywnioskowałam, że było super. teraz chyba każdy nieobecny będzie żałował :/ pozdrawiam
Klaudiusz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 no :D kto nie był niech żałuje (wystarczy zauważyć z czyjego konta Reginka posty dnia następnego o 12-ej wysyła :D :D) /oczywiście to wynik niewylogowania, ale ważna jest reklama :) - następnego już nikt nie opuści :) )
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żałuj też Espeno białego Dusza Monacha, przezacne. Mam jeszcze parę butelek
Michał Kowalski Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 cicho klaudiuszu! niech myślą, że spała u mnie;)
Regina Misztela Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hehe Kladiuszu, Michałku jakże kobieta po takiej nocy może być roztargniona;) no rzeczywiście nie wylogowałam się;) Michał - twój tomik umilał mi podróż do domu, mam kilka spostrzeżeń nawiązujących do wczorajszej rozmowy u mnie na temat debiutów, wyślij mi maila to skrobne coś:> buziaki... roztargniona../ p.s zdjęcia będą wieczorem
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja też poproszę o zdjęcia, piekna Pani?
Regina Misztela Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 beda dla wszystkich:)
Agnes Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 to co kiedy kolejne spotkanie ? :) może zamiast przenosić imprezę do Reginy od razu ją tam zrobimy (Kochana co Ty na to?) zresztą ja chętnie udostępnię mieszkanie ehh...było super, cóż więcej dodać :) pozdr. a
Regina Misztela Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Agusia możemy się umówić na imprezke po 10 ja jestem bardzo na TAK:) i nie musza byc tam same osoby z org:))))))))))))))))))))))) Reginka
Klaudiusz Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;(( znudziliśmy się im ;((
Agnes Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomówienie :)
Rekomendowane odpowiedzi