Tomas Poza Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Odrzucam ten świat A nie mam innego... Wyrzekam się go A jestem jego częścią... Dokąd pójść ? Widzę drogi przed sobą Lecz żadna z nich nie jest moją... I stoję na rozwidleniu Wypatrując drogi... Jestem? - Dziś jeszcze mnie nie ma...
Sceptic Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zejdź z drogi, którą idzie ten wiersz, bo jest wyjątkowo mało interesujący.
M._Krzywak Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 taka kawa na ławę - zbyt prosto, aczkolwiek przynajmniej jest staranie się o jakąś formę. Ale zarówno sytuacja liryczna, ani treśc, ani puenta nie dają do myślenia. pytanie bez odpowiedzi zostaje... Pozdrawiam.
Ona_Kot Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 koszmarek powtarzany miliony razy przykro mi, pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 "Dokąd pójść ?" do biblioteki po ceglaste tomiki poezji, poczytać i wrócić na forum powodzenia pozdrawiam i czekam na efekty
Tomas Poza Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po pierwsze: to nie wiesz że pytania proste sa najwazniejsze?... po drugie wiersz ma 15 lat, a jego prostota jest jego siłą , kolego skompilkowany...
Tomas Poza Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mądruj się dalej... a prosty on ma być, bo pytanie podstawowe i najważniejsze
Tomas Poza Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przykro ci? może cię pocieszyć byś znalazł jakiś sens prawdziwy? a nie jakiś sen co się skończy dnia pewnego...
Dariusz Sokołowski Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Nie wzbudza żadnych emocji. Nie wiem to może jakaś moja absencja w tem niebycie ogólnem - lub jak kto woli - bycie wirtualnem? Ogólnie słabo i na niskim poziomie.
Julia Zakochana Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 słabo czytam czesto proste wiersze, których siłą jest własnie ta prostota, niestety u ciebie ona siłą nie jest... a to powtórzenie bardzo mi się rzuciło w oczy: Widzę drogi przed sobą Lecz żadna z nich nie jest moją... I stoję na rozwidleniu Wypatrując drogi... z resztą ten fragment jest bez sensu: peel widzi drogi, a widząc je wypatruje drogi... :/ eh.. no nic po tym wierszu we mnie nie zostaje... Ps. Po to się tu publikuje, zeby ptrzymywac komentarze i negatywne i pozytywne i po to by je przyjmować i godzić sie czasem z opinią innych, a to ile wiersz ma lat nie ma żadnego znaczenia
Ona_Kot Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przykro ci? może cię pocieszyć byś znalazł jakiś sens prawdziwy? a nie jakiś sen co się skończy dnia pewnego... już nie jest mi przykro (widzę problem z rozróżnianiem zaimków) pozdrawiam ps. http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=34118 (?)
Rekomendowane odpowiedzi