m p Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 DOTYK /”DUSZA SKOŁATANA” Fragment ciała Twojego W ciemności rozpoznaję Palce swym dotykiem Przekażą tak wiele Tworząc obraz doskonały Ciepły oddech Obłe wargi I subtelność gładkiej skóry Oko – złudne Nie ma wyobraźni Jeśli kochasz – dotykaj ustami
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 nie zachwyciłeś mnie tym tekstem, sam lubuje się w ślizgach z piersi na brzuch i dalej dalej głębiej głębiej a tu jakiś bezpłuciowy opis nie dla mnie to nisko się kłaniam i pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 za poważne, bez jakiegokolwiek środka poetyckiego, z porażającą puentą... Niestety, zupełnie nie dla mnie. Pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Nihil novi i bez wyrazu. Okropne inwersje. Pozdrawiam.
Archie_J Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zupełnie nie porywa! pozdr Ariel
Ona_Kot Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 słaby tekst bardzo kiepsko przykro mi, pozdrawiam
Estera Hogiel Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 nie podoba mi się (ale wielcy poeci byli nie doceniani za życia) :D pozdrawiam
Dariusz Sokołowski Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Nijak. Na erotyk za surowo i za potocznie. Na wiersz za mało i za słabo.
Rekomendowane odpowiedzi