Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 poranek kolejny bez światła może pierwszy z ostatnich - mam nadzieję na lepsze początki ciągle jeszcze przy każdym obrocie szukam znajomego ciepła wyłączam się choć już nie tak drastycznie zastąpiłam myśli inną formą załącznika
stanislawa zak Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 smutek wyłazi oknami i drzwiami tego wiersza, bez onego źle na świecie,tylko się nie załamuj i nie zacznij robić sweterków dla kota,pozdrawiam ciepło. baaardzo słowa z kursywą!na plus!
Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, dziękuję za ciepłe słowa. kota nie mam, bo na sierść mam uczulenie :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
M._Krzywak Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tok wersów nieźle wyszedł - urywany, oddający myśli, uczucia peela. Brakuje głębszych sformułowań, ale to jest do nadrobienia :) Pozdrawiam.
Eugen De Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tekst jakby na przeczekanie czasu inercji. Smuteczek wieje i jakaś nostalgia za lepszym czasem. Szczerze- to nie porywa mnie! Espena, zajrzyj pod mój tekst"Nocna pzrecena", ciekaw jestem twojego zdania. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za komentarz i zrozumienie tekstu. zamysł rzeczywiście był taki jak odczytałeś, więc tym bardziej tnx. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, rozumiem, nie każdego to samo porywa; jedni wolą techno a inni metal ;) dzięki za komenta, zaraz obadam Twój wiersz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Łejeczko pisałaś lepsze i nie mogę sie przekonać do przerzutni no nie mogę (zresztą nie tylko w tym wierszu) bywaj Bielaczek:*
Yasioo Zimiński Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 do mnie świetnie przemówił ten wiersz, dotarł do kazdego boźca. ładnie wszystko sklepane. kursywa świetnie zasto- sowana. chyba zabiore do ulu. bardzo. pozdrawiam.:)
Espena_Sway Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach co tam Bielaczku, różnie to bywa z tymi wierszydłami, jedne lepiej a drugie gorzej wychodzą. dzięki za odwiedziny pozdrawiam Łejeczka :*
Espena_Sway Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yasioo, bardzo mnie uradowały Twoje słowa zawarte w komentarzu. dobrze widzieć, że ktoś rozumie każdy wers :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 czyżbyś zmieniła forme wiersza? jesli tak to powiem ci, że raczej na niekorzyść. po słowie poranek musi być pauza, bez niej wiersz źle się czyta. zrób coś z tym, bo wiersz jest u mnie w ulu i szkoda żeby wyleciał:D. pozdrawiam serdecznie:P
Rekomendowane odpowiedzi