Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To wielki wiersz!Jest cudownie prawdziwy i dziala chyba na kazdego.A w koncu o to chodzi w sztuce.O dzialanie na jak najwieksze grono odbiorcow.I dla mnie jest uosobieniem piekna,erotyki i estetyki,ale moze to dlatego ze nie naleze do zadnego kolka rozancowego.Gratuluje tak obfitego odzewu!To znaczy ,ze dziala!Pozdrawiam.
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 355 wejsc!!! To prawie rekord.Myslisz Szepcie,ze to ci Panowie,po kryjomu,kiedy malzonki juz zasnely?Jeszcze raz wyrazam/Panie Operatorku Oczywiscie Z Calym Szacunkiem opinie o tym wierszu/Moje uznanie dla tego wiersza.Jest doskonaly juz przez to,ze dostal 355 wejsc i dosc duzo komentarzy.To po prostu dziala!.Pozdrawiam/pana tez Szanowny Operatorku/(to ja akela)
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..hmm.. Olenko...coz moge rzec,...jednemu sie podoba corka...a innemu tesciowa..i to chyba tyle na temat..i... ..nie powiem zeby bylo mi przykro z powodu , ze sie Pani nie podoba... :) mowi sie trudno i zyje sie dalej... to jest moj wiersz... i tak jak juz powiedzialam wczesniej..jestem z niego dumna...jak z kazdego innego :) pozdrawiam... :) ...aaa.. i jeszcze cos... ..moze Pani myslec co chce.. na temat mojego zachowania... Polska to wolny kraj... Pani kraj... tez wolny ...wiec ....obfitosci zycze :) Wilku...a co tu mam powiedziec??... :) ..ech... buziak ... ot co :*:*:*...
Olenka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Co ma Polska, czy jakikowlwiek kraj do sprawy zachowania...lepiej zamilcze, widze, ze bawisz sie dalej dobrze.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Olenko....a o co Ci właściwie chodzi? nie podoba się wierszyk? to zapraszamy do innych :) i tyle na ten temat. Serdecznie pozdrawiam Natalia P.S. teraz przeczytałam ze zmienioną końcówką wiersz....wiesz Łezko? naprawdę teraz jest świetny ten wierszyk :) całusy kochana!
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dajcie mi Wszyscy spokoj... ...tu o wiersz chodzi...nie o zachowanie.... ..chce spokoju..jesli prosic moge... to wszystko [sub]Tekst był edytowany przez BeZDoMnA_ŁzA dnia 08-12-2003 10:24.[/sub]
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bylo warto... ..po prostu bylo warto....
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Natalko...Dziekuje.... hmm.. oyey...pytasz jakie.. ..a ja .. ja pozwole je sobie ..tym razem ukryc ... ..bo chyba mowimy o dwoch roznych "korzysciach"... ...
Olenka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po to sa Debiuty, gdzie sie krytykuje, a mnie sie wiersz nie podoba, jest beznadziejny i chyba mam prawo wyrazic swoja opinie, na jakikolwiek temat, tak jak inni, ...o to mi chodzilo.
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kij wsadzony w mrowisko!Czy moze poezja wywrzec wieksze wrazenie na czytelniku?Za kazdym wejsciem postrzegam ten wiersz jako jeszcze bardziej udany.Gratulacionen!
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wsiadaj na motor..i... .."wywiez zapach do domu.. tesknota wspawany w usta.. ..i smak na jezyku ..ktory byl..najglebiej.." ... buzzziak WilQ :)
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ten wiersz jeszcze zyje.No cudnie!Mysle ,ze to ma swoje uzasadnienie.Buzi
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tekst powyzszy jest dla mnie taka znakomitoscia,ze nie moge sie oprzec checi wielokrotnego czytania go.Jeszcze raz gratuluje.
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...hmmmm....... ugryzlam sie w jezyk...w odpowiednim momencie :P
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Szanowny Operatorku.To ja .Akela szary wilk.Przepraszam ale ten wiersz mnie zgwalcil i musze go jeszcze poglaskac/moze wolal bym autorke ale ci..../POdoba mi sie ten wiersz niepomiernie.Jest zachwycajacy!Prosze!Prosze o wiecej!Koniecznie !Czekam.
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehs.. ..Wariat :P
Rekomendowane odpowiedzi