Julia Zakochana Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Szymonowi tańczę światło przebija przez firankę pada na bose stopy układam ci moje ciało w lirykę wyginam w metafory owijam w prześwitujące wersy kładę się na dźwiękach całe strofy sypiąc w dłonie popełniam wiersz patrz pierś unosi się i opada w oddechu to dopiero początek zinterpretuj mnie namiętniej
Oscar Dziki Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 No, Julio, jestem pod bardzo dużym wrażeniem. Napiesałaś wiersz, do którego nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń i wobec którego nie mam żadnych wątpliwości. Jest bezczelnie poprawny:). Wszystko na swoim miejscu, żadnego manieryzmu tandetnych słów, wie co chce opowiedzieć i to mówi. Świetnie zrealizowany zamysł. Nic nie jest zbędne. Nie wzbudza we mnie żadnych emocji, ale absolutnie doceniam sposób napisania. Moim zdaniem zasługuje na przenosiny do działu Z, głównie za swoją bezbłędność, której brakuje wielu wierszom we wspomnianym dziale. WOW! pozdrawiam i piszę do moderatora:).
Oscar Dziki Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 P.S.: polecam czytać przy dzwiękach Led Zeppelin:> dobra, jednak wzbudza emocje
Julia Zakochana Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 łaaał no do działu Z? to by było dla mnie wyróżnienie... heh :) dziękuję za komentarz
jasiu zły Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Julio, świetny, jestem pod wrażeniem. Co powiesz na to, żeby to uczcić kolacją we dwoje, a potem śniadaniem? Pozdrawiam.
jasiu zły Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wynocha! Ja byłem pierwszy i ładniej poprosiłem.
Sceptic Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 mi się nie podoba. a to "zinterpretuj mnie namiętniej" przyprawia o ból zęba.
M._Krzywak Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ech, kobiety, za nos wodzą... Na pewno kobieco - odważne. Całkiem nieźle, puente bym pominął, ale dobrze, niech wyciągają jęzory :) Gratuluje. Ja na tak. Pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 dziękuję wszystkim za komentarze (i te pozytywne i negatywne) :) chcecie się umawiać? możemy umówić się w trójkę :P Jasiu i Oscarze :) z przykrością (dla Was) muszę powiedzieć, że wiersz i tak był pisany dla innego mężczyzny (mężczyzny mojego życia /póki co/) :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 też sądze że "zinterpretuj mnie namietniej" jest tandetne. pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 hmmm narazie to zostawię bo tak chcę :P jęsli przyjdzie mi do głowy coś innego to zmienię :)
jacek_sojan Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 a jak będzie interpretował z błędami ortograficznymi? a co się stanie, jak będzie nadinterpretować? wiersz uroczy!
Julia Zakochana Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 od mężczyzny też trzeba czegoś wymagać niech się stara, niech interpretuje... nawet z błędami, przeciez trzeba się siebie uczyć, czyż nie..? pozdrawiam:)
jasiu zły Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Adresat wiersza nie przeszkadza, to kiedy i gdzie (Oscar nie będzie mógł przyjść - ma grypę żołądkową - już ja się o to postaram)? :) Pozdrawiam. PS Nic nie zmieniaj, oni się nie znają.
jacek_sojan Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 aaa...jeśli jest tego świadomość, to niech już będzie i namiętnie pozdrawiam serdecznie! J.S.
Oscar Dziki Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całe szczęście, że o tym wspomniałaś, bo byłem gotów zrezygnować z mojego kapłaństwa w imię naszej miłości. Trudno;)
Julia Zakochana Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 kapłaństwa?? :) uff.. no jak bym to miała na sumieniu.. że ktoś przeze mnie z kapłaństwa rezygnuje :P hihi ach..! alez ze mnie uwodzicielka :D (skromna) Ps. do tych Panów, co się umawiać chceli mozemy się umówić na gg :P :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Puenta sugeruje c.d. Rymów nie widzę. Rytmy owszem sexi. Pracuj dalej. Sadzę,że są szanse na meskie .Popraw antonimy. Interpunkcja, niezła.Ogólnie ok.Zalecam strofy Bezeta. pouczające. Kreślę się.
Julia Zakochana Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Stefanie Rewiński ten komentarz to chyba nie do mnie... (?)
Rekomendowane odpowiedzi