Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 jak zabiję komórkę układu nerwowego nie denerwuj się z byle powodów nie runie konstrukcja nie rób wstydu burakom które naśladujesz tylko dlatego że to ja wytarłem z ciebie talent gotowości – choleryk wrzasków nie mutuj na dźwięki gitary elektrycznej bo ja lubię a ty nie cierpisz jakże wyraźny przekaz tego co musisz lecz nie znosisz zapomniałeś już że umarł duch twojej rywalizacji więc weź pracę do studia nagrań wyszarp nerwy wyładuj i spokojnie wróć do siebie
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 wiem ze bełkot i w sumie z góry przepraszam że musicie to czytać ale dodałem aby znowu popatrzeć jakimi rodzajami pomidorów dostanie się mojemu tekstowi
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 widocznie ja nie mam zamiaru rzucac tu pomidorami... ten tekst o wiele ciekawszy niz poprzedni . analiza analizą nic nie wiem o zyciu ble ble . pozdrawiam Cie i sciskotam .
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki również ściskam i pozdrawiam :*
Ewa Rajska Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja nie wiem, jaki był poprzedni- ale też pomidorem nie rzucę (kto z was jest bez winy...) nikt nie jest doskonały i raz pisze lepiej, raz gorzej, jednym się podoba to, innym tamto... podoba mi się pierwsza strofa i pointa- wiele razy chciałam o tym napisać i to dopiero bełkot wychodził nie mam pomysłu na przeróbki-fajny jest:) pozdrawiam ciepło ER
stanislawa zak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Tomku, nie mów o swoich wierszach w ten sposób, może inni są inni, ale twoje wiersze niosą tyle emocji, tyle żalu (czasem)do otoczenia i burasów- ja też czasami tak nazywam - wiersz oddaje całe emocje i dobrze że peel szarpie druty gitary!hehe pa! pozdar!!
M._Krzywak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jak pan chce zdenerwowac czytelników, to prosze pisac o miłości nieszczęśliwej. Bo ja w ten wiersz pomidorem nie rzucę, bo jest dobry. O, przewrotności... Oczywiście nie rzuca na kolana, ale nie jest to banał. A zreszta wierszy powalających nie ma aż tak wiele. Ja na tak. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło czytać miłe słowa mimo że nie jest się pewnym czy napewno jest coś dobrze cokolwiek dobrze pozdrawiam T
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja już tak dziwnie mam nastawienie do tego że piszę w beznadziejny sposób ale jeśli inni twierdzą że jest dobrze no to nie ukrywam cieszę się a szarpie szarpie (nawet ja szarpie) :] i nawet krzyczę (do mikrofonu nawet ) :] pozdrawiam i dziękuję za dobre słowa jak zawsze Stasiu eh Stasiu szkoda że nie potrafię zostać tu już bywaj T
Espena_Sway Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Bielaczku, ja nie rzucę pomidorem, bo wolę go zjeść na kolację :P wiersz bardzo przyzwoity, zmieniłeś styl pisania, plusuję z R. do I. buziaki Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no w sumie można by takimi wierszykami wyprowadzić wielu jak nie Wielu na forum i nie tylko aż szkoda ludzi którzy czytają swoje twory na lekcji o podobnej treści jaką zaproponowałeś i co gorsza polonistki kiwają głowami że dobry wiersz itd. a idiotki(ci) cieszą się że ich wiersz jest przejmujący o tym jak ... no i tak dalej dzięki za uznanie pozdrawiam T
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm no dobrze że się nie udławiłaś mam nadzieję że chociaż trochę soczysty był nie taki suuuchar ;) dzięki buuziak do R :* Bielaczek
jasiu zły Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Nie no, pomidorów się zachciewa? Co najwyżej rzepa się należy ;) Pozdrawiam zupełnie niezłośliwie (serio-serio).
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przerwa(ta przerwa) chyba wyszła mi na dobre skoro aż tak miło no cóż nie pozostaje mi nic innego jak podziękować za odwiedziny i docenienie pozdrawiam T
M._Krzywak Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no w sumie można by takimi wierszykami wyprowadzić wielu jak nie Wielu na forum i nie tylko aż szkoda ludzi którzy czytają swoje twory na lekcji o podobnej treści jaką zaproponowałeś i co gorsza polonistki kiwają głowami że dobry wiersz itd. a idiotki(ci) cieszą się że ich wiersz jest przejmujący o tym jak ... no i tak dalej dzięki za uznanie pozdrawiam T No jest to prawda. To jest tak, że jakis x wypali mega uczuciowy, wg siebie wiersz, potem pokaże mamie, ta pochwali i jest super. A potem lekkie nieprzyjemności, bo jakże, nie podoba się ? O miłości można pisac, ale to już trzeba miec talent i świadomośc poetycką.
kasiarybka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Mnie ruwniez jest bardzo przykro ze pisze sie cos takiego bo to z calym szacunkiem nadaje sie bardziej do opisu w ksiazce do biologi niz na poezje bywaj
Rekomendowane odpowiedzi