Catalina Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Dama Trefl była brzydka, Król Karo - piegowaty, Pikowa - arcyszybka, Kier - szpakowaty. Wist - rozkładasz się na stole, Renans - więc rzucam się na waleta, Zdecydowanie jednak wolę Brać damę - bom esteta.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 rozgrzeszam niewiasto na pokutę weżmiesz trzech facetów dwóch waletów asa i mnie niecnutę na początku dla porządku
Tali Maciej Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 dama walet zaczniesz balet rośnie pula dawaj króla forsa twoja reszta moja
stanislawa zak Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ja tam wolę gdy walet golec
Catalina Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pokuta Twa Do grzechu zmusza Niech więc trwa Miliony porusza Talię mą Przelecę całą Bon-ton Z rozkoszą niemałą
Catalina Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje figury Spoglądam z góry Ja - Czarnooka Pula - wysoka Zgarniam serca i kasę Mam pokerową klasę
Catalina Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja wolę, gdy dama Jest rozebrana.
Ewa_Kos Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ja wam wszystkim podaruję obraz jaki namaluję pisać wierszy choć nie umiem posługuję się rozumem obraz będzie o tym jak golec walet gołą damę czule obejmuje
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 co tam zapłata byle goło skło i chata i dzie wuszka w lozku bez ciuszków
Ewa_Kos Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 co tam / jakaś gra karciana zapłata / dawno przehulana byle goło / bez pieniędzy skło / uciekło od tej nędzy i chata / się zbuntowała i dziewuszka / uciekła tak jak stała w łóżku / leży stary głodny bez ciuszków / mówi że wygodniej
Rekomendowane odpowiedzi