Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Ciekawa strona z wierszami.

jolaosz

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

młoda jesteś to Ci wybacze :) brak poczucia humoru ;)

do jolaosza - to forum z wierszami, a nie tablica ogłoszen: przychodzisz tu żeby wklejać wiersza na TYM forum, swoja strone mozesz wpsiać w sygnaturce albo w profilu... to jest - jak sam zauważyłeś (zresztą bardzo celnie) - forum dyskusyjne

pozdr

jak byś nie zauważyła to po pierwsze tam były gwiazdki (których normalnie nie używam, ale o tym mogłaś nie wiedzieć) a po drugie tam była emotka, która w moich stronach znaczy mniej więcej tyle że żartowałem

po czwarte - wątek i tak zaraz powinien zniknąć więc się nie martw
po piąte jestem wkurzony, jak za 15 min. uznam że to mogło być obraźliwe to usunę (a moze nawet przeproszę :D) /ale nie wydaje mi się :) )
pa

albo ja ramoleje albo ta młodzież jakaś niekumata :/ - łopatologicznie: jeżeli każdy nowozarejestriwany wrzuci na forum adres do sowjej strony z wierszami, czy ulubionym zwierzątkiem, to bedziesz miał tys. postów i to i tak olejesz... po to masz opcje w profilu dodania własnej www zeby jeseli ktos bedzie chcial poczytać twoje wiersze na twojej prywatnej stronie - mogł sobie bez trudu trafić... takie "narzucanie" sie w postaci watku na forum, jest nie tylko nieporzebne i niegrzeczne, ale wkurwiające bo mi mój wątek "ściągnąłeś" a ja tu poważne badania prowadze (;p)
3mka