Regina Misztela Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 W związku z 2006, nowymi możliwościami chciałabym ponowanie zainicjować spotkanie wszystkich z Krakowa i okolic:) Kazimierz- miejsce idealne...a dalej to już blisko do domku:) Jeśli miałby ktoś ochote przyjechać z dalszych okolic do mogę przenocować dwie osoby:) Z Agnes będę się kontaktować, bo coś dawno jej na forum nie było!. No to kto ma jakie propozycje- termin?
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 oj tym razem to nie mogę przegapić fajnie będzie jak już mrozik ustąpi i zrobią się cieplejsze nocki, to może wtedy jakoś tak w marcu albo w kwietniu
M._Krzywak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 hm, to może da się zrobic...
marri huana Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 I tak mnie nie będzie, ale mogę ustalić termin.
Michał_Zawadowski Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 mi pasuje 29 lutego. komuś jeszcze odpowiada?
Regina Misztela Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ojejku a ja myslałam jeszcze o tym tygodniu nawet, no nic ale dostosuję się!! czekam na jakieś konkrety może Bezet, albo Jacek mają jakiś pomysł?
Roman Bezet Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Królewno, w tym tygodniu to możemy zrobić 'zebranie' w sprawie: intymnie, kameralnie, w doborowym gronie ;) - w końcu przygotowania są naważniejsze, trzeba się poświęcać ;D
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Czy wieśniacy z daleka mogą? I czy można w kapeluszu i z cygarem?
Michał_Zawadowski Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wieśniacy tylko ze słomą w butach
Roman Bezet Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to co się pędzi, macie baco? :D dyg, dyg b PS. Zdaje się, że przymierzamy łykend 28/29 sty. ;)
Regina Misztela Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 jak łikend to ja jestem chetna:) ja już mówić że się dostosować:) a przyda się relaks..to będzie dzień przed egzaminem..
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to co się pędzi, macie baco? :D dyg, dyg b PS. Zdaje się, że przymierzamy łykend 28/29 sty. ;) Śliwki latoś obrodziły, mocna panie wyszła!
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wieśniacy tylko ze słomą w butach Panie Michale, my bez słomy ani rusz. Czy u Was łykend to od łykania?
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 W czasie weekend-u można łyknąć wszystko!
Roman Bezet Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taa? to zaprawdę interesujące. czy do mnie dochodzą już nieaktualne plotki, Izo? ;> śledzisz mnie, Słodziutka? ;P br... nieważne kiedy, ważne żeby! dyg, dyg b
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ah szkoda ze ja z Wrocławia :(
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja Oławy k/Wrocławia i z Lasu Księżnej k/Ząbkowic, to może razem najedziemy Krakusów? W końcu to my pod Legnicą Tatarów.
Rekomendowane odpowiedzi