Oscar Dziki Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, już poprawione. Słusznie dostrzegłeś ten błąd:)
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i będę to robił tak długo, aż przyjadą i naprawią :D heh jeśli mówisz o drogach to jeszcze nie prędko a jeśli o wierszach to jak grochem w ścianę
jasiu zły Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Cholera! Ludzie, czy wy nie możecie swoich dyskusji prowadzić gdzie indziej? Przeczytałem komentarze i wiersz przestał wydawać mi się śmieszny, komentarze za to rzuciły mną o podłogę w spazmach radości (chociaż adekwatniej byłoby łzy ronić, bo to co tu się wyprawia z rodzimym językiem jest równoznaczne z jego pogrzebem). Jak widzę gwiazdka była, ale Mikołaj nie pomyślał i nie dał niektórym w prezencie słownika (coż pozostaje mieć na nadzieje, że w przyszłym roku...), choć ewidentnie na niego zasłużyli (albo na rózgę i to dużą i z cierniami). Pozdrawiam. P.S. Wiersz błyskotliwy, Sztaudynger byłby dumny.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ona ma męża przez wężą o on w kieszeni węża
Oscar Dziki Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no coś Ty, wszystkie węża mają w dupie
ot i anka Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 może na to forum to i błyskotliwe...ale podobnych "żartów" dziennie wymyślam/słyszę od innych conajmniej kilka. orginalnym pomysłem było jedynie zamieszczenie tego tutaj. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi