Sceptic Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 para-normalny para-psycholog para-medycyna para-cząstka para-noja Same słowa niezwykłe para-dne. Wśród nich taki prosty para-pet codzienny Słowo jedno z tych które ucząc sie jezyków obcych z czystym sumieniem pomijasz A para-pet - to przecież niezwykłość co wyrasta tuż pod oknem bo z czego miałby niby przeciąg zrzucać doniczki gdyby zabrakło para-petu? A gdy do wielkiego świata musisz pchać się oknami taki para-pet zastąpi ci próg I co ty potem powiesz na salonach? Przecież nie "windowsill".
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 :) i mądrze. plus ode mnie. pozdrawiam
Eugen De Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Czy ten para-wstęp do parapetu jest wystarczający? Mamy jeszcze :para-bolę, para-sol,para-dygmat i chyba jeszcze kilka się znajdzie...? Nie za długi moze? Sprytny kawałek tekstu. Pozdrawiam.
Sceptic Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 w moim slowniku wyrazów obcych i trudnych są dobre trzy strony słów na para- ; gdybym je wszystkie wypisał - to dopiero byłby za długi.
Tali Maciej Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 fajny tekst, niby o zwykłym parapecie a naprawdę w ciekawy sposób odemnie duży plus nisko isę kłaniami pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 bardzo pasuje do tekstu słówko: "sprytny", którego ktoś już użył żeby się nie powtarzać powiem: pomysłowy pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Poziom utrzymany - to już się robi normą. Może w końcu coś słabszego ??? Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 no, tożeś trafił, ostatnio byłam na para-petówce, wyszło para-dnie, a potem para szła z ust! pa!
Sceptic Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Bez obawy, panie Krzywak, kiedyś na pewno opublikuję jakąś katastrofę;) A póki co, pozwólcie mi egocentrycznie się cieszyć z pochlebnych komentarzy ;)
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 dobry wiersz z pomysłem napisany o zwykłym parapecie. ale co tam, w poezji nic nie powinno być zwykłe. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi