Lady_Supay Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 idę na spacer w głąb a może dalej na krańce spotykam kogoś kto zdaje się nie mieć niczego patrzę na głodnych wśród marketowych nabożeństw chleb promocja a win przecena wiara i reklama z tego samego źródła które samo dla siebie istnieć nie możewypierz a biel jak skrzydła uwierz - tak nic nie widać naprawdę umarł Chrystus i tworzy bezustanne dialogi czasy wymiary światy ja mam swój
Lady_Supay Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Grześku, fenkju za sugestie w warsztacie.
Faust Fryc Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 "wypierz a biel jak skrzydła czysta gra uwierz" to mi nie pasi ;p ale ogólnie wiersz mi sie podoba.. bardzo fajnie mi się go czytało... i w sumie prawda :] dla niektórych zbyt oczywiste ale należałoby sie zastanowić :] pozdrawiam :D peace !
Jacek Mucha Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Może pozmieniałbym troszkę, ale po co... Jest 'dobrze'. Pozdrawiam. JaM.
Eugen De Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najbardziej podoba mi się ta zwrotka. Ostrość i prawdziwość spojrzenia na "kaplice nadmiaru" Pozdrawiam i gratuluję!
M._Krzywak Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ciekawy wiersz do dyskusji - są pewne myśli, z którymi się nie zgadzam, ale to nie zmienia faktu, że sama treśc jest niezła. A jeżeli utwór powoduje reakcje - to dobry utwór. Pozdrawiam.
Ona_Kot Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 rzeczywiście niezły ale można nad nim popracować (miejscami za dużo kawy się wysypuje na ławę - a ponieważ nie taka jest konwencja całego tekstu - trzeba by tę kawę trochę posprzątać) pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 dobry tekst z przesłaniem. cóż o marketach tych super z nazwy też niedawno pisałam więc temat świeży pozdrawiam plusowo Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi