kall Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 na słowo stwierdzone się obruszam - co dnia zakrywam mu oczy kolejnym kłamstwem zaglądam w jego sens umieszczony między kolejnymi metaforami a dosłownością - oblekałam nią twoje włosy by sprowadzić nas na ziemię tak bywa - teraz twardo stąpamy po chmurach
ANIAKA Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 fajne,ale po co "stwierdzone"tu jest zgrzyt ...może wystarczy samo słowo a może inne określenie,ale zrozumiałam o co Ci chodzi... pozdr
Ona_Kot Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 za bardzo zmetaforyzowany, jak na mój gust brzmi dziwacznie (wolę prostsze słowa z głębszą treścią) a to mnie rozśmieszyło (przez skojarzenia):zaglądam w jego sens umieszczony między kolejnymi metaforami hehehe pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Kalino, ja się wczuwam w klimat, podoba mi się pozdrawiam serdecznie śnieżnie Espena Sway :)
Faust Fryc Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 "- oblekałam nią twoje włosy" to mi nie pasuje.. reszta ok.. ja daje plus :] peace !
kall Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 dziękuję wszystkim za poświęcone chwile i komentarze :) aniaka : 'stwierdzone' zostaje. na tym fragmencie budowany był cały utwór. poczatkowo był to tylko opis na gadu ;) ona kot : cóż - nie wszyscy wszystko lubią. dzięki za wizytę ;) espena : śnieg zabieram. miło, że zajrzalaś ;) faust : cóż. oblekałam. tylko, że już mi się znudziło ;) pozdrawiam gorrrrąco kal.
M._Krzywak Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jak mogłem przegapic ? Takie dobre dziełko? Dla mnie może byc. W takiej kombinacji zawsze można znaleźc coś dla siebie... POzdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi