Brygida Konia Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Skończmy tego walca. Już nie tańczmy wcale. Po co mieć do siebie żal? Już nie tańczmy, skarbie. Walc to tylko poza. Z pozą skończmy zatem. Po co ma nas boleć kark? Już nie tańczmy, skarbie. Wieczór już się kończy. Czas mknie jak przez palce. Sama w nocy wracać mam? Już nie tańczmy, skarbie. Zmęczona nie jestem! Ty tak nie myśl wcale! Czy w ogóle męczy walc? Lecz nie tańczmy, skarbie. Skończmy tego walca póki ból śpi na dnie. Czy bez cierpień odejść da? Już nie tańczmy, skarbie. Z objęć mnie wypuścił na prośby milczane. To ja tego chciałam?! Ja?! Zatańczymy? Skarbie...
Marian Koń Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 tak to poczytując to może martwy warsztat zmienić na dział piosenka ? bo co z tym tworkiem zrobić ?? bo jako wiersz słabiuteńko prawie pod każdym względem zaczynając od powtarzanej ostatniej linijki przez utarty temat kończąc na banalnym końcu ale jako piosenka mogłoby się to wybronić a co do działu to kto wie może tylko splendor by to przyniosło i zwiększyło zainteresowanie orgiem
Brygida Konia Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 fajnie. to miała być piosenka.
Rekomendowane odpowiedzi