Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

[Limeryk] Z drwalem kabaret

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaczynam Ciebie rozumieć  rano idąc pustym korytarzem oddycham ciężkim powietrzem  z trudem stawiając kolejny krok.    Myśli zagęszczają się ich mieszanina  jest coraz gęstsza i sprawia  że nie mogę się skupić podejmuję dziwne decyzje.    Zaczynam Ciebie rozumieć pod natłokiem problemów  i ludzi którzy nie pomagają potykam się o swoje słowa.   Zaćma która zasłania słońce  zasłania również moją głowę moje oczy łzawią próbuję znaleźć odrobinę spokoju.   Zacząłem Ciebie rozumieć w pewien ponury dzień taki sam jak inne rozumiem i myślę jak Ty.   Krople potu spadają ze mnie  ja nie podejmuję wysiłku odpycham złe słowa ktoś krzyczy inny się śmieje.   Rozumiemy się i chcemy być razem nie musimy upadać idziemy byle jak i byle gdzie  podążając jak tchórz i idąc jak nikt   Zatoczą okrąg ciemną kredą dwa punkty po przeciwnych stronach  one się przyciągają i chcą być razem bezsilność ich przyciąga. 
    • @jjzielezinski   i dziś jest wielu „ubeków”...   w każdym miejscu areny politycznej! @jjzielezinski to ja o kilka lat starsza
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ups, przepraszam, coś źle zrozumiałam, myślałam że pokazujesz co można stworzyć z AI. W sumie to powińien być komplement,  ale  że nie przepadam za AI to starałam się doczepić.  Na pewno będę uważniejsza na przyszłość. Ja nie jestem twórcą, tylko zwykłym czytaczem. 
    • @Łukasz Wiesław Jasiński ja ostatnio tuliłam irańskie dzieci :) pospali się mnie w domu:) taki czteromiesięczny jak ładnie trzymał butelkę z mlekiem i jadł mleczko:) starszy się do mnie tulił, jedno dziecko miałam na jednym kolanie, drugie na drugim:) zrobiłam placuszki zdrowe, jak ładnie te dzieci jadły, bez pokruszenia:) dwulatek do mnie po irańsku, a ja mu śpiewałam polskie piosenki:) kosi kosi łapci:) bardzo mu się to spodobało:) miałam gości z Iranu:) koleżanka wyszła za Irańczyka:) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...