Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 wiekowy wyświechtaniec upewnił mnie w przekonaniu że bez dziur jestem niemrawy gdyby mi pod żelazko wleciał to nie wiada co dalej z nim i ze mną obrzydliwy sweter definiuje moje nienormalne skłonności
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 może dosyć wyświechtane słówko na tym portalu "wyświachtany" by pasowało?:D
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 dzie wuszko, pozwoliłem sobie nanieśc pewne poprawki. mam nadzieje, że na lepsze. naruszylem też drugą strofe, ale nieznacznie:) jak teraz? (i mi się nie odgryzaj, bo ja tez mam niezłe kiełki:P)
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 no i rzecz jasna weosłych świąt!:) kurcze, nie wybaczyłbym sobie gdybym zapomniał.:):):)
Yasioo Zimiński Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 "wyświechtaniec jest bomba choć dam głowę, że się nie spodoba..." nieźle powiedziane :D
Rekomendowane odpowiedzi