Ewa_Kos Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 choinka do pokoju wchodzi na ramionach przed nią zapach leci potem wchodzi ona taka cienka same igły na gałęziach sterczą kłują ale ponoć ma być piękna bo łańcuchy już szykują nie łańcuchy jak okowy ciężkie metalowe to co na niej dziś powieszą to ozdoby plastikowe
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 z iglastą w łóżku już po dobie cenię żonę sobie
Ewa_Kos Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 z iglastą |choinką w łóżku |pod pierzynką już po |nocy, po jednej dobie,| po śniadaniu żonę |w ubraniu po cenie|bardzo wysokiej sobie|przysposobię
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 sposobujmy sobie ze sobą przy/sobie obok siebie ciebię przysposobię przy sposobie
Ewa_Kos Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 sposobujmy| wyraz nowy sobie| wzięłam do glowy ze sobą| dużo radości obok siebie| posadzimy naszych gości ciebie| blisko siebie przysposobie| nie raz pierwszy przy sposobie| pisania wierszy
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 z sobą nie umiem lepiej z Tobą
Ewa_Kos Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 z sobą| możesz czuć się sam nie umiem| czekać u boskich bram lepiej| samej już ruszyć w drogę z Tobą| z różnych powodów nie mogę
Aleksander_Szumanski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Nie przyniosłem Ci choinki Wybacz miła moja Miast choinki są sardynki I z olejem głowa. Nic nie szkodzi,że są w puszce Jest korek szampana Oj nie będą w smak dzie wuszce Danaż moja dana.
czarna Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zielona panna z Choinkowa w świąteczne dni zachwyca od nowa. Błyszczy bombkami i łańcuchami. Niczym modelka wybiegowa.
le_mal Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 co z choinką się zrobiło? po tych bombkach się przytyło.
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 przytylo się parę kilo krąglejsze i rylo i tylo
le_mal Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 zalać ryło kopnąć w tyło i na duszę lżej zrobiło.
Rekomendowane odpowiedzi