stanislawa zak Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Na jaskółki czarnym ogonie piórem gęsim zapisane, odleciały marzenia do ciepłych nicości. W nieznane. Kluczem na niebie tajemnicę pisały. - nie widziałam Krzykiem się żegnały - nie słyszałam Gdzie są. Kto drogę mi wskaże do moich zgubionych marzeń? Słowa w czyny jak zamienię. Dziurę w sercu czym załatam. Czy się odważę iść na koniec świata? Poszarzał świat.Zamarzła ziemia. Wiatr hula po pustkowiu mojego nieba. Nie będę siedzieć w miejscu poszukam odnajdę
Ewa_Kos Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 poszarzał świat jak jesień do odlotu zbiera się dzień nie musimy się szukać starczy do drzwi zapukać szczerze bez uniesień
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 niech kos ruszy pupą to ja ruszę na kosa tym co we włosach
stanislawa zak Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 we włosach we-sz ła!!!!
Ewa_Kos Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 co masz pan we włosach że się nie boisz kosa? kos wiadomo nie jest sam fruwa ciągle tu i tam ale za co na kosa ta ostra kosa?
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wiesz we włosach mam też co wiesz
Aleksander_Szumanski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Stasiu jaskółeczko Wesel sie wraz ze mną U mnie ciemno i przyjemno Zatańcz kółko ze mną. Mamie zaś powiemy Że to gimnastyka Dla serduszka żarliwości Niech z nami pobryka.
stanislawa zak Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 och Alku kochany z tobą w kółko, z tobą w tany jakżem ja ochotna ale moja czwarta litera jakże psotna. kółka chce wywijać, jak piskorz lub zmija
Rekomendowane odpowiedzi