stanislawa zak Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Od życie dostałeś wszystko, brałeś co najlepsze, lecz gdy nie sięgałeś gwiazd, rzuciłeś perły przed wieprze. Dostałeś za mało.Chciałeś dużo tak. Jednego ci jednak brakuje. Nie spisz i nie jesz, bo humor ci psuje myśl, że się starzejesz. Chciałbyś być wiecznie młody i zdrowy, lecz nie podpisuj z diabłem umowy. Sa inne sposoby,by młodość zatrzymać i zdrowie. Zapytaj serca, ono ci powie. Zdradzi ci sekret życia z radością. Sekret, który każdego nurtuje: Miłość jest wieczna.Ciesz się miłością, jej wszystkim do szczęścia brakuje. 2004,
Ewa_Kos Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 miłość to jest coś takiego na nią nie ma dziś mądrego tak właściwie nigdy nie wiesz czy miłości można wierzyć dziewczę mówi do chłopaka że pojedzie hen daleko wyjdzie ledwo za opłotki a tam drugi na nią czeka czy to miłość-chyba nie skoro ona kłamie w oczy a on też nie pójdzie za nią już go inna zauroczy dwie miłości-serca cztery taki głupi cały świat kochasz kogoś myślisz o nim on prócz ciebie drugą ma ..ha..ha..ha
le_mal Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 miłość ma wiele odcieni dla jednych to słońce w kieszeni dla innych modlitwa i wiara niespełnione marzenia to kara a jednak na nią czekamy fortuny za nią oddamy.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 miłość i kochanie to inne panie
stanislawa zak Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Miłość bez wzajemności to jak ogryzione kości. ni polizać, ni possać i jak tu do wiecznośći dotrwać?
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech żak da na wspak
stanislawa zak Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 żak to nie rak, i nie chodzi na wspak, chyba że.....ktoś mu każ-e!
Aleksander_Szumanski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 O miłości można wiele Ja sobie łóżko pościelę A rano zapytam - jak ? A serce ? Serce niech trafi szlag,
le_mal Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 serce i strzała od tego boli..głowa.
stanislawa zak Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 serce przestrzelone bije jak szalone kto je zaceruje kto dziurę załata jak mnie pilnuje taki jeden tata.
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 mam ci zucha cerowacza co tam tata cza cza cza
Rekomendowane odpowiedzi