Ewa_Kos Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 przy ciepłym piecu stary dziadek siadł głowę ma już siwą i brodę po pas kości stare marzną życie ciągle trwa to już jest nie ważne on i tak jest sam mówią że staruszek chyba ma 100 lat bardzo jest mu ciężko tak samemu trwać jest jedna pociecha w całej tej zabawie że co rano może sam zaparzyć kawę
le_mal Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 znam ja takich dziadków co kawę pijają na kolację ogórki z kiełbasą jadają lubią na dziewczyny popatrzeć z ukosa gdy która bez majtek albo która bosa.
stanislawa zak Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Po takim dziadku, jak ten wasz dziadek, to mają wnuki, niezły spadek.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 nie jest grzechem łupać orzechy
le_mal Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 orzech w buzi bezzębnego dziadka to jest gratka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 w gębie nie orzech tylko cacko rosnące chwacko
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 widzę że kosy mają nosy i pepki i brzuszki jak u dzie wuszki
Ewa_Kos Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 widzę\ idzie nocka że kosy\ chyba idą spać mają\ takie małe oczka nosy\ na kwintę spuściły i pępki\ kocykiem nakryły i brzuszki\ dostały jeść z puszki jak\ będą grzeczne to u dziewuszki\ będzie bal...
Aleksander_Szumanski Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 A Wy z dziadka się nie śmiejta Jeszcze mu sie rano hejta Albo jeszce nawet wio Na koniku dziewczyn ho/ho ho ho/. Znam jednego,nie jest dziadek Ale kiepski z niego jadek Ma parobków ho ho ho Z jego żonką im ho ho. A ja latek mam sto dwa Jestem facet ha ha ha . Na sto dwa się trzymam kupy Aż mnie musza ściągać z
le_mal Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 a z tej kupy spadniesz sam gdy zagrają ram tam tam.
Rekomendowane odpowiedzi