kall Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 z poznawaniem ludzi to jest tak najpierw oczy usta i ręka (zazwyczaj prawa) podziwiam kształt brwi i podkręcone rzęsy (urok i Maybelline) a ktoś doprawdy umyka między słowami a gestykulacją na do widzenia zabieram oko (które i tak puszczasz) z poznawaniem ludzi to nie jest tak do końca
Luthien_Alcarin Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 no ;] się mi podoba, nawet bardzo bardzo -ciesze się zę prosciej-dużo bardziej mi to odpowiada;) super;) Pozdrawiam Agata
kall Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prościej, powiadasz ;) się chciało jajo, to się teraz ma ;) dzięki za przychylność, panno Merine. pozdrawiam kal.
Tali Maciej Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pamiętam z warsztatu, tam miałem zastrzeżenia bo inaczej interpretowałem tekst, teraz po wytłumaczeniach mogę powiedzieć że się podoba nisko się kłaniam i pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Kallino nie gra mi tutaj: najpierw oczy usta i ręka (zazwyczaj prawa) - parę spacji w lewo??? (w końcu to prawa ręka;)) poza tym +, choć z lekkim zbarwieniem niespełnienia, bo bywało lepiej... pozdr.
kall Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 dziękuję za wizyty ;) Tali Macieju : miło, że moja interpretacja pomogła ci zmienić nastawienie do utworu Jay Jay : hm. z tą spacją to dobry pomysł jest. muszę przemyśleć ;) wiem, że jest inaczej - prościej. cóż, tak się napisało ;) w każdym bądź razie dzięki za przychylność pozdrawiam kal.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 a może "to nie jest TAK do końca"? ciekawe pozdr
kall Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm. myślałam nad tym, jednakże nie chciałam wprowadzać zbyt wielu schematów. ale jeszcze się zastanowię nad Pańską propozycją ;) pozdrawiam kal.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm. myślałam nad tym, jednakże nie chciałam wprowadzać zbyt wielu schematów. ale jeszcze się zastanowię nad Pańską propozycją ;) pozdrawiam kal. który pan? :) miałabyś wtedy zgrabną podwójność, namawiam ;) pozdr
kall Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm. myślałam nad tym, jednakże nie chciałam wprowadzać zbyt wielu schematów. ale jeszcze się zastanowię nad Pańską propozycją ;) pozdrawiam kal. który pan? :) miałabyś wtedy zgrabną podwójność, namawiam ;) pozdr ok, już się nie opieram ;) gdyby ktoś chciał poznać zakończenie pierwotne to proszę sobie odjąć 'tak' ;) pozdrawiam kal.
Jacek_P. Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Popieram tak do końca ;) :* ja.
Rekomendowane odpowiedzi