Catherina Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Wskazówka przeciągnęła się leniwie Po tarczy, która nikogo już nie obroni. Zadaje ciosy w miarowych odstępach, Sekundy na mojej twarzy rozpłynęły się Zasnęła-m.
Catherina Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 mhm..tak tez myslalam... dzieki =] pozdrawiam piekielnie serdecznie:) \\ Kasia
Jacek Mucha Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A mi się subiektywnie podoba. Ma klimat i w ogóle ... Gdybym jeszcze wiedział co oznacza ostatnie "m". Kłaniam się.
M._Krzywak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Czas jest bezlitosny, tj. jest ciągle taki sam... Nie wstrząsneło mnie, ale też nie dobiło. A ostatnie "m" to może faza snu??? Naprawdę nieźle. Pominę motyw upływającego czasu, bo jednak coś w tym wierszu jest ponad to. I właśnie za to plus. Pozdrawiam!!!
Luthien_Alcarin Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 puenta gorsza od całosci ale ogólnie jestem na plus;) najbardziej podoba mi się dwojakosc tarczy :) Pozdrawiam Agata
Catherina Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 "zasnęła-m" Na dwojaki sposób: Wskazówka - "zasnęła" Ja - "zasnęłam" Dzięki serdeczne, pozdrawiam. Kasia
Jacek Mucha Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tej wersji domyśliłem się. Myślałem, że coś więcej - zmyliłą mnie malutka kreseczka "-". Niech i tak będzie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi