kropka Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Wiosna. Kartkówka z romantyzmu dostałam podstawkę na Jajko od ciebie pamiętasz? Jesień. Kolokwium z fizyki strzepuję do niego popiół papierosa Wiesz
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 bardzo niedbale, uzywasz czasem spacji? już nie chcę się czepiać, ale po co Ciebie z dużej litery - niby drobiazg, ale jednak znaczenie ma. Ogólnie: całkiem, całkiem, chociaż mnie nie powaliło. pozdr.
Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 bardzo fajne ujęcie tematu jak dla mnie plusowo nisko się kłanaim i pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja jestem bardzo na tak, choć wydaje mi się, że gdyby skasować duże litery i kropki to byłoby lepsze w odbiorze. pozdrawiam ciepło /Arek
kall Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 zamysł bardzo. tylko brak dopracowania. mały kallowy mix: wiosna - kartkówka z romantyzmu a ja od ciebie dostałam podstawkęna jajkona nową drogę z życiem dziś jesień - kolokwium z fizyki zamiast skorupek popiół papierosaczas wszystko wymienia - już wiesz pozdrawiam kal.
kropka Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze ze spacją się już zapoznałam, kropki możliwie zredukowałam pozdrawiam i kropka:)
Rekomendowane odpowiedzi